Miért olyan híres ez a Zyzz gyerek?
Elnézést ezt tényleg nem sértésként mondom de hogy érted azt hogy kibe köt bele?
úgy hogy általában aki ismer az nem igen köt belém.
álltában pont fordítva szokott lenni.
privátot lehet küldeni,ott van az üzenetem alatt hogy privát üzenet, kék írással.
Én is gondolkodtam már azon,mitől lett Zyzz sztár. Szerintem három tényezőn múlik a dolog:
1. Olyan fizikumot ért el,amely kétségtelenül látványos és esztétikus,az emberek többségének ez tetszik. Tehát példakép tudott lenni sokak számára,pláne azt nézve,honnan indult.
2. Értett ahhoz,hogy brandet építsen maga körül.
3. Meghalt. Szerintem ha nem hal meg,alig lenne ismert a neve. De egy korai,tragikus halál nem egy embert olyan híressé tett már,amit meg sem közelíthetett volna,ha életben marad.
Tudom,hogy sok olyan testépítő van,aki nála sokkal régebb óta edz,komolyabb szintet ért el,versenyzik,stb. De nézzünk szembe a tényekkel: az emberek többségét nem érdeklik a testépítők,sőt, a nagy részüknek hányingere van egy 13O kilós Mr. Olympia-fizikumtól. Nekem is. Ezek után mindegy,mekkora munka van mögötte, attól még nem lesz vonzó,sem példakép az átlagember számára. Zyzz alkata viszont olyan típus,amilyet a legtöbb ember szívesen elérne. Épp ezért motiváló.
Srácok, hagyjátok abba.
A kérdés hangneme alapvetően nem olyan, amivel egy elhunyt embert méltatni lehet.
Felhozta azt is, hogy a fizikuma közel sem volt kiemelkedő. Menj ki az utcára Pesten, nézd meg, hogy néznek ki a hozzáhasonló korúak. Nos ezek után, szerinted nem volt kiemelkedő a fizikuma?
Állítása szerint sose törekedett arra, hogy a lehető legnagyobb izomtömeget érje el, sokkal inkább a tökéletes test látszatát akarta kelteni.(Szerintem sikerült.)
Nem neveznéd testépítőnek? Ebből ki lehet következtetni, hogy gyermekkorodban nem sokat forgattad a kéziszótárt.
Miért volt olyan híres?
1. Reklámozta magát.
2. Ektomorf volt.
3. Remek stílusa volt.
4. Szerencséje volt.
"mert teleszúrta magát mindennel, és meghalt?"
Nos, nem tudom, hogy mennyire jártál utána, de a szteroidoknak az ő halálához alapvetően nem volt számottevő köze. Az orvosok megállapították, hogy olyan szívelégtelenséggel született, amelyet szinte lehetetlen felismerni, és valószínűleg 25-28 éves korára gyengült volna le a szíve, az viszont lehet, hogy a erőltetett 5 napos edzésterv nem tett jót a szervezetének, és ez valószínűleg szerepet játszott abban, hogy a gyengülés hamarabb következett be.
Dirtboy, feltételezem, hogy te azokat a testépítőket részesíted előnyben, akik a lehető legnagyobb izomtömeg eléréséért küzdenek. Ez szintén megbecsülendő. Kedves kérdező, Zyzz azért becsülendő ember, mert elérte a célját, és nem hagyott fel vele.
Hagy folytassuk ezt a topicot akkor amikor mi szeretnénk,vissza térve akkor erre a réges régi témára ami már sok darabra szét lett tépve.Először is halottról vagy jót mondjunk vagy semmit.Másodjára pedig a profi testépítők amiről itt pár ember beszél (Mr.Olimpia)kétlem,hogy ők ilyesféle hírnévre vágynak ha így van akkor mégse tesznek érte semmit vagy csak keveset de szerintem nincs rá igény.
/ 3. Meghalt. Szerintem ha nem hal meg,alig lenne ismert a neve. De egy korai,tragikus halál nem egy embert olyan híressé tett már,amit meg sem közelíthetett volna,ha életben marad.
Ismertük már nagyon sokan akkor is mikor élt,nem ez határozta meg a hírnevét hidd el..
Zyzz SOHA nem készült versenyre ebből lehet következtetni arra,hogy nem szekrény méretű ember akart lenni.
dirtboy! mindenki elismeri a magyar testépítők munkáját,efelől semmi kétség.De nem kell elfogultnak lenni velük szembe nem az évek határozzák meg azt,hogy ki a jobb.De aki egy halott embert nem tisztel azzal nincs mit beszélni.Egy kicsit is utána olvasnál akkor tisztába lennél azzal az információval,hogy száraz izomtömeg növelés volt a cél Zyzznek. nincs több mondani valóm,üdv.
a gond az hogy túl sokat is foglalkoztam már ezzel a zyzz témával mint amennyit megérdemelne.
mivel extrém ektomorf volt így nem is volt nehéz dolga a száraz izom növelésterén.
csinálta volna meg mezomorfként akkor le a kalappal azt mondanám.
Molnár Péter szép arányos,keskeny derék,vékony ízületek sokkal nagyobb izomtömeg aztán mégsem ismerik annyira mint zyzzt.
http://www.youtube.com/watch?v=fJSG_rYNB9c
aki testépítéssel foglakozik nem azzal hogy csajoknak bejövő fizikumot elérjen és v kivágású pink pólóban feszítsen a diszkóban annak nem egy ilyen selyemfiú kinézetű pali a példaképe mint amilyen zyzz volt.
zyzz úgy nézet ki mint egy bu zi,egy csomó mai srác is kb mert ez a trendi így hát zyzzel könnyű azonosulni,könnyű példaképnek tekinteniük.
én a testépítést szeretem nem kell elvárni tőlem hogy majd zyzztől hanyatt dobom magam.
zyzz nem volt rossz fizikummal rendelkező de el kell ismerni hogy testépítőkhöz képest kevés volt,esetleg alacsonyabb verseny kategóriában jó lett volna.
ennyit szerettem volna mondani,nem kell irkálni,nem tud senki meg győzni,aki meg ezt nem ismeri el az vagy nem ért ehhez a sporthoz vagy csak másként szemléli a dolgokat így viszont csak elbeszélnénk egymás mellett.
Azt azért ne felejtsük el, hogy ő ezt a fizikumot 3 év alatt érte el....
Ha neki is lett volna még 10 éve, akkor nem "csak" így nézne ki.
/Ha neki is lett volna még 10 éve, akkor nem "csak" így nézne ki./
molnár petinek tökéletes genetikája van ehhez a sporthoz,zyzz nem igen tudott volna jobb formát mutatni petitől.
egyébként teljesen eltértünk már a kérdéstől.
a kérdés az volt hogy miért lett ennyire híres zyzz mikor vannak tőle sokkal jobbak is akik nem lettek ilyen híresek.
Én egy szóval se szóltam le senkit, én személy szerint tisztelem az összes testépítőt, tudom, hogy milyen nehéz sport...
Az eredeti kérdésre pedig, az lenne a válaszom, hogy zyzz elsősorban szépfiú volt, nem pedig testépítő, a nők többségének az ideálja, ezért akar rá hasonlítani mindenki és ezért is tudott híressé válni.
És azért valljuk be tényleg nagyon jól nézett ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!