Minek hív a pasim edzeni magával (külön jártunk eddig), ha úgyis az aerobikos lányokat nézegeti óra közben, hogy hogyan hajolgatnak? Megőrült?
Figyelt kérdés
2012. júl. 6. 20:24
11/14 dirtboy válasza:
hajaj sokkal jobb,igaz holnap lesz edző társam, nő nemű de bizony itt nem dumálás lesz hanem edzés nagy intenzitással.
13/14 A kérdező kommentje:
Ennek a kérdésnek a kiírása már ilyen végső kínlódás volt. Összecsomagoltam a cuccait és reggel megkapja. Na. Köszönöm a válaszokat.
2012. júl. 6. 21:01
14/14 A kérdező kommentje:
aki írt nekem privit, neki üzenem, hogy nem konkrétan emiatt, ezt már csak itt sírásomban hoztam össze, tehát rengeteg más dolog van itt (erőszakos pl. fizikálisan is), úgyhogy már én őrültem meg szerintem. :)
azért itt írom, mert akárhányszor a válaszra nyomtam priviben, lefagytam, talán így is olvasod
2012. júl. 6. 21:06
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!