Ez szerintetek működik?
Figyelt kérdés
nagyon hízós vagyok már a sima fehér kenyértől is jön a zsír mint a pinty és reggel eszek szénhidrátot meg ugy délután körül estére már nem igazán csak fehérje?2012. júl. 6. 19:36
1/10 A kérdező kommentje:
jó genetikám van viszont mert nagyon jól tudok izmot építeni csak nem zsírból akarom felállítani ezt már több mint fél éve edzek...
2012. júl. 6. 19:36
2/10 A kérdező kommentje:
ajánlott nekem ismerős szerintetek beválik?
2012. júl. 6. 19:37
3/10 anonim válasza:
Fehér kenyeret nem kéne enni, inkább teljes kiőrlésűt. Az elején mindenkire gyorsan jön az izom szóval hülyeség ez a jó genetika szöveg amivel mostanában mindenki jön.
4/10 dirtboy válasza:
a napi ch menyiséget oszd szét minden étkezésre jusson belőle,csak este nem kell.
5/10 A kérdező kommentje:
dirtboy hogyan osszam?
mert ugye 2 óránként az optimális akkor elérek 8 óráig utána aludjak és egyek kazeint egy egész dobozzal? kazeinnek túró van itthon csak
2012. júl. 6. 19:50
6/10 anonim válasza:
Nem muszáj 2óránként.
Én pl.: 7:00; 9:00; 12:00; 15:00; 18:00(ez csak az edzés utáni tápkieg.); 19:00; 22:00
7/10 dirtboy válasza:
elég 3 óránként enni nem muszáj 2óránként.
nem tudom hogy tudnám világosabban elmondani hogy esti kaja kivételével mindig egyél ch-t is.
estére túró okés.
8/10 A kérdező kommentje:
és még egy kérdésem volna ha tegyük fel 22-kor eszem kazeint akkor tegyük fel elalszom 4-kor felkelek vagy hamarabb akkor mi legyen? olyankor rám jön az éhség..
már megértettem dirtboy,de ezt még ha leírnád megköszönném.
2012. júl. 6. 19:59
9/10 anonim válasza:
Akkor iszol egy proteint és visszafekszel.:)
10/10 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm a hasznos információkat! ment a zöld mindenkinek..
2012. júl. 6. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!