Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha Rubint Réka Alakreformjára...

Ha Rubint Réka Alakreformjára tornázom akkor van esélyem felszedni pár kilót izomban, ha mindemellett nem éppen diétás az étrendem?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 22 éves vagyok és 54 kiló, már végre sikerült felszednem az elmúlt 3-4 hónap alatt 3 kilót. Ezt úgy értem el, hogy szalonna-hurka-kolbász-zsíros pörkölt diétán voltam ez idő alatt, még hajnal 3kor is képes vagyok a mikróban hurkát melegíteni, ha éppen megéhezem, és jó sok kenyérrel betumkolni. Imádok enni, de abszolút nem vagyok hízásra hajlamos. Legfőképpen a lábaimat tartom vékonynak a 173 centimhez, és szeretnék lábra hízni, izmosodni.

2012. júl. 6. 18:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen ételektől zsírt fogsz felszedni, az pedig nem szép.

Tömegnövelő étrend kell. Kondiba nem tudsz eljárni? Az lenne a legjobb mozgás szempontjából.

2012. júl. 6. 18:46
 2/4 NagyonGonosz ***** válasza:
100%
Rossz étrenddel lehet edzeni, csak minek? Keress rá a sárga kapszulára töltsd le, olvasd el alpári hangnemben van írva, de nagyon sok igazság van benne és elmondja miért is kulcsfontosságú az étrend és miért kell megtervezni. A fent említett ételektől leginkább zsírosodni fogsz. Csirke/pulykamellfilé, halak, rizs, zabpehely, sok zöldség stb, tényleg érdemes elolvasni a sárga kapszulát.
2012. júl. 6. 18:46
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Duplán nincs esélyed.

Se rubintrékára, se étrend nélkül.

2012. júl. 6. 18:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Uhhh..réka,meg hurka,meg izomtömeg egy kérdésen belül.nem semmi vagy. :) Csak azt nem tudom,hogy honnan vetted,hogy tömeget fogsz rékával növelni? :) Átbaszás az egész amúgy is. :)
2012. júl. 7. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!