Mennyi idő után látszik meg, és érzem én is?
Napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje és 5-6g*testtömegkg szénhidrát (ch)
ezekből rakd össze:
fehérje: sovány húsok, sovány túró, tojás (sosem nyersen!), protein tápkieg.
Ch: zabpehely, rizs, krumpli, teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség.
zsír: omega3, lenmagolaj.
itt találsz mintaétrendeket: [link]
Én elég keményen edzettem mindenféle csodaszer nélkül.Egy év alatt híztam 20 kilót,viszont nem vagyok túl formás.Vastagok a karjaim,széles a vállam,dagad a mellem,de nem rajzolódnak ki az izmok.
Kb 3-4 hónap után kezdett látszódni,hogy csinálok valamit.Az erőnlét javulását nem nagyon vettem észre,mert az fokozatosan jött.Igazából most visszagondolva érzem csak igazán,hogy mennyit erősödtem.
Hát az össze-vissza evésből nem lesz semmi.Be kell vezetned egyfajta rendszert az étkezésbe.Mindegy milyen,de legyen rendszeres.Pl reggeli,tízórai,ebéd,uzsonna,vacsora.Mondjuk lefekvés előtt egy bögretej határozottan jól fog esni.Ha a rendszer megvan,akkor ehetsz bármit.Nem kell feltétlenül a mára divattá vált "gyurmakajákat" enned.
Én továbbra is azt mondom,hogy nem kellenek szteroidok,proteinek,kreatinok meg egyéb fasz*ságok.Sőt,konditerem se.Az akaraterő a legfontosabb!Ha az nincs meg,akkor ehetsz bármit és fizetheted a drága termet,akkor se érsz el semmit.Ha viszont izmosodni !AKARSZ!,akkor egy vödör vizet emelgetve is izmosodni fogsz!
Egy kis bátorítás a végére.Én 68 kiló voltam amikor elkezdtem,most 92.Konditeremben soha nem voltam(bár vannak itthon súlyzóim),csodaszereket nem ettem,nem volt külön étrendem.Ettem amit anyám főzött,meg amit találtam. :)
ma 15:42
biztos 92kiló színtiszta izom
este bögre tej,
konditerem sem kell csak akarat,te jó isten
honnan jöttök ti ennyien ilyenkor nyáron?
dirtboy: a következő az lesz, hogy te csak ülsz otthon, nem csinálsz semmit, csak erősen arra gondolsz, hogy izmos akarsz lenni, és az Univerzum a Vonzás Törvényével ezt majd megadja neked, csak hinned kell benne :D Vagy az Agykontroll, már nemtom. Az ezotéria-kategóriában szoktak hasonlóban reménykedni...
Szteroid valóban nem kell, de "protenek, kreatinok és egyéb fasságok"... (: enyhén tudatlan a delikvens. De majd emelgeti a vödör kolbászt és izmosodik.
Mondjuk egyszer régen a DscSciencen volt valami riport, hogy attól is fejlődsz, ha csak nézed, ahogy mások edzenek Oo Maguktól stimulálódnak az idegek vagymi. De persze csak nagyon kis mértékben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!