Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyi idő után látszik meg,...

Mennyi idő után látszik meg, és érzem én is?

Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni,hogy ha most elkezdek edzeni(gyúrni)rendszeresen hétfőn.szerdán,pénteken,mindenféle por nélkül,akkor mennyi idő után látszik meg az edzés,és énis mennyi idő után kezdem el érezni,hogy tényleg hatott?Nem vagyok egy nagydarab ember,jó magas vagyok,vékony,szinte semmi háj,ezis fontos ahhoz hogy megtudjam mennyi idő míg meglátszik.A válaszokat előre is köszönöm.
2012. júl. 6. 14:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha rendesen edzel és megy hozzá tömegnövelő étrend, akkor pár hónap alatt látható eredmények lesznek. De hogy mennyire fogsz fejlődni az függ ezek mellett a genetikádtól is, ezért nem szeretünk tippelgetni.:)
2012. júl. 6. 14:26
 2/11 A kérdező kommentje:
tömegnövelő étrenden mit értesz?
2012. júl. 6. 14:31
 3/11 anonim ***** válasza:

Napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje és 5-6g*testtömegkg szénhidrát (ch)

ezekből rakd össze:

fehérje: sovány húsok, sovány túró, tojás (sosem nyersen!), protein tápkieg.

Ch: zabpehely, rizs, krumpli, teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség.

zsír: omega3, lenmagolaj.

itt találsz mintaétrendeket: [link]

2012. júl. 6. 14:35
 4/11 anonim ***** válasza:

Én elég keményen edzettem mindenféle csodaszer nélkül.Egy év alatt híztam 20 kilót,viszont nem vagyok túl formás.Vastagok a karjaim,széles a vállam,dagad a mellem,de nem rajzolódnak ki az izmok.

Kb 3-4 hónap után kezdett látszódni,hogy csinálok valamit.Az erőnlét javulását nem nagyon vettem észre,mert az fokozatosan jött.Igazából most visszagondolva érzem csak igazán,hogy mennyit erősödtem.

2012. júl. 6. 14:37
 5/11 anonim ***** válasza:
Még annyit hozzátennék,hogy én nem figyeltem az étkezésre.Bear Grills módjára ettem mindent ami ehető.Napi 4-5 alkalommal. :)
2012. júl. 6. 14:38
 6/11 A kérdező kommentje:
köszi szépen :) én is ugy vagyok vele hogy nem tudnék betartani egy étrendet,az egy dolog hogy összevissza eszek mindent,de csak 60 kg vagyok mégis :D
2012. júl. 6. 15:31
 7/11 anonim ***** válasza:

Hát az össze-vissza evésből nem lesz semmi.Be kell vezetned egyfajta rendszert az étkezésbe.Mindegy milyen,de legyen rendszeres.Pl reggeli,tízórai,ebéd,uzsonna,vacsora.Mondjuk lefekvés előtt egy bögretej határozottan jól fog esni.Ha a rendszer megvan,akkor ehetsz bármit.Nem kell feltétlenül a mára divattá vált "gyurmakajákat" enned.

Én továbbra is azt mondom,hogy nem kellenek szteroidok,proteinek,kreatinok meg egyéb fasz*ságok.Sőt,konditerem se.Az akaraterő a legfontosabb!Ha az nincs meg,akkor ehetsz bármit és fizetheted a drága termet,akkor se érsz el semmit.Ha viszont izmosodni !AKARSZ!,akkor egy vödör vizet emelgetve is izmosodni fogsz!

Egy kis bátorítás a végére.Én 68 kiló voltam amikor elkezdtem,most 92.Konditeremben soha nem voltam(bár vannak itthon súlyzóim),csodaszereket nem ettem,nem volt külön étrendem.Ettem amit anyám főzött,meg amit találtam. :)

2012. júl. 6. 15:42
 8/11 anonim ***** válasza:
ja, lehet össze-vissza enni, de az eredmény is olyan lesz. Ugye nem mindegy, hogy 90 kiló vagy fele zsírban, alaktalanul vagy szálkásan? Na csak ezért nem mindegy a kaja. Egyáltalán nem azért eszünk csirkét-rizst és normális tápanyagokat, mert ez egy divatos hóbort, hanem ezekből lesz minőségi forma. Na, mindegy, én leírtam, hogy kellene, tőlem bárki ihat tejet, meg kajálhat főzeléket, kolbászt, de izom nem lesz belőle az tuti. :)
2012. júl. 6. 16:39
 9/11 dirtboy ***** válasza:
100%

ma 15:42

biztos 92kiló színtiszta izom

este bögre tej,

konditerem sem kell csak akarat,te jó isten

honnan jöttök ti ennyien ilyenkor nyáron?

2012. júl. 6. 16:40
 10/11 anonim ***** válasza:

dirtboy: a következő az lesz, hogy te csak ülsz otthon, nem csinálsz semmit, csak erősen arra gondolsz, hogy izmos akarsz lenni, és az Univerzum a Vonzás Törvényével ezt majd megadja neked, csak hinned kell benne :D Vagy az Agykontroll, már nemtom. Az ezotéria-kategóriában szoktak hasonlóban reménykedni...

Szteroid valóban nem kell, de "protenek, kreatinok és egyéb fasságok"... (: enyhén tudatlan a delikvens. De majd emelgeti a vödör kolbászt és izmosodik.

Mondjuk egyszer régen a DscSciencen volt valami riport, hogy attól is fejlődsz, ha csak nézed, ahogy mások edzenek Oo Maguktól stimulálódnak az idegek vagymi. De persze csak nagyon kis mértékben.

2012. júl. 6. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!