Volumass 35 ről, Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
3 hete el kezdtem edzeni és néha néha meg ittam 1 séket de mostanság minden edzés után le tolok egy pohárral eböl ! 15 éves vagyok ! Nem mondom hogy ki vagyok gyúrva de látszik hogy edzek !!!! meg is elégszem ezzel ! De szeretném ha nagyobb lenék ! úgy értem hogy széles magas és vastag ez meg fellel ere a feladatra ugye bár !?2012. júl. 5. 13:13
2/11 anonim válasza:
Jó tömegnövelőnek tartom, viszont akkor haladnál megfelelően, ha az étrend is rendben lenne hozzá. Úgy érne valamit.
3/11 A kérdező kommentje:
1 ső ! mégis mit jelentsen ez ? 2 úgy érted hogy rendes kaja mellet ?
2012. júl. 5. 13:18
4/11 anonim válasza:
Miért kell minden mondat végére felkiáltójel? Retardált vagy?
És nem sék hanem turmix.
5/11 anonim válasza:
Az 1 sőőőőőőő arra akar utalni, hogy tudatlan vagy és elkéne olvasnod a testépítés alapjait. Sárga kapszula=alapok.
6/11 anonim válasza:
A másodííííííííííííík pedig úgy érti, hogy a tömegnövelő csak táplálékKIEGÉSZÍTŐ szóval nem az az étrended alapja. Nem csodaszer és nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet.
7/11 A kérdező kommentje:
Mert jól esik ;)) am meg látom bal lábal keltél fel ! úgy hogy inkb nem kell a segítséged !
2012. júl. 5. 13:21
8/11 anonim válasza:
Igen, rendes kajára építs, mert addig hiába nyomsz kiegészítőt (nevében is benne van:kiegészítő) nem sokra mész vele. Tehát legyen normális tömegnövelő étrended, napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje és 5-6g*testtömegkg ch.
Itt találsz tömegnövelő mintaétrendeket: [link]
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen !!
2012. júl. 5. 13:28
10/11 anonim válasza:
azért mégsem mondam hülyeséget te szerencsétlen ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!