13 éves vagyok gyurni szeretnék egy kicsit hogy legyen egy kis izmom kara. Szerintetek elkezdjek gyurni?
Gyúrjál, de súlyokkal majd max 3 év múlva.
Addig három napig 5 X 20 fekvőtámasz
7 x 20 gugolás tarkóra tett kézzel
6 x 20 hasprés
8 x 5 húzódzkodás
3 napig csináld naponta utána 2 nap kihagyás, és újra!
Mindezekelőtt általános bemelegítés, ( fejkörzés karkörzés, törzsdöntés harántterpeszben, törzsforgás terpeszben stb)
Levezetésnek 20 perc futás, vagy 1 óra foci, vagy egy óra bringázás
Bőven elég ennyi neked!
Csináld rendesen, és ne sumákolj!
Még egy-két évig végezd a fegyencedzést:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
én 13 éves vagyok, erős alkat,(a családban mindenki egészen izmos), 3 hete járok kondizni,és máris az eddig 24 cm-es "karkerület"-em 25.5-ös :)
kiskoromban nagyon sokat edzettem, 3 évvel ezelőtt ment a 80-100 fekvőtámasz megállás nélkül, sajna 2 évig semmit nem edzettem, most alig megy a 40, de remélem ujra belejövök...
amúgy tyúkmellkasom van,ezért kezdtem el gyúrni,hogy ne legyen annyira feltűnő :/ van saját edzéstervem is , személyiezőm, és havi 4400ft a bérlet a konditerembe :D
(172 cm vagyok és 62 kg)
ja, és hogy válaszoljak a kérdésre...
én 10-15 kg-s egykezes, 20-25 kg-s kétkezes sulyzóval szoktam erősíteni, heti 2x 2500-3500 m futás, meg sok kondizás :)
és! NE MINDEN NAP EDZ, mert akkor leépül az izmod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!