Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tudtok olyan helyet ahol...

Tudtok olyan helyet ahol kövérek is járnak sportolni?

Figyelt kérdés
Pécsi lány vagyok.Egy kicsit elszaladt velem a ló és meghiztam de szeretnék sportolni csoporttal de szégyenlem magam a kondi terembe csak vékonyak vannak.Valaki tud olcsó ilyen helyet elöre is köszi.
2012. júl. 4. 18:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Most nem kötekedésből, de én zumba órára még 1 igazán jó alakú embert sem láttam bemenni... Inkább menj kondiba. Senki nem fog kinevetni és sokkal hatékonyabb. Én is túlsúlyos lányként járok kondiba, nagyon kedves mindenki.

Még motivál is a sok jó test (pl. mikor futópadozok, előttem van 1 fitneszmodell plakátja, mindig az tartja bennem az erőt :D:$).

2012. júl. 4. 20:00
 12/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek a segitséget és a biztatást nem gondoltam volna hogy ennyien irtok,lehet hogy csak én érzem úgy hogy senki nem foglalkozik a kicsit ducibakkal.
2012. júl. 4. 21:14
 13/16 anonim válasza:

Amúgy tényleg: menj a konditerembe. Ott mondjuk 15-20 perc bicikli vagy taposógép, aztán gépek (hát, has, váll, láb stb) Aztán megint 15-20 perc bicikli. Én is ezt csinálom. Én nem hiszek abban, hogy a különböző táncos ugribugrik fogyasztanak.

Bringával már fogytam le.

2012. júl. 5. 07:30
 14/16 gelazso ***** válasza:
Mindenhol vannak kövérek.Ne zavarjon ki milyen. Te vagy a fontos és a célod . ès magadnak bizonyíts, de minél elöbb!!Hajrá!
2012. júl. 5. 13:24
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm hola megteszem az első lépést
2012. júl. 5. 14:28
 16/16 anonim válasza:

Ma direkt néztem az arányokat a konditeremben:

1 hölgy vékony és izmos

1 hölgy aránylag vékony, normál testalkat, de egyáltalán nem volt edzett (Beszélgettem vele, most kezdett járni.)

és velem együtt 4-en túlsúlyosan nyomtuk :-))

2012. júl. 5. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!