Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tudtok olyan helyet ahol...

Tudtok olyan helyet ahol kövérek is járnak sportolni?

Figyelt kérdés
Pécsi lány vagyok.Egy kicsit elszaladt velem a ló és meghiztam de szeretnék sportolni csoporttal de szégyenlem magam a kondi terembe csak vékonyak vannak.Valaki tud olcsó ilyen helyet elöre is köszi.
2012. júl. 4. 18:39
1 2
 1/16 dirtboy ***** válasza:
menyél kondiba,senki nem fog kinevetni,az emberek magukkal vannak/lesznek elfoglalva nem veled
2012. júl. 4. 18:43
 2/16 Sznofru ***** válasza:
100%
Mehetsz bárhova. Azt fogják látni, hogy megtetted az első lépést és lementél!
2012. júl. 4. 18:49
 3/16 A kérdező kommentje:
De teljesen kilógok majd a sorból,annyira ciki mikor ők nyugodtan edzenek és már rég kifulladtam és izzadok mint egy ló.Ezért szeretnék olyan helyet ahova kövérek is járnak úgy biztos könnyebb lenne.De köszi a biztatást.
2012. júl. 4. 18:52
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Én zumbázni járok, és inkább telt nők járnak, mint vékonyak. Némelyik kifejezetten kövér.
2012. júl. 4. 18:59
 5/16 A kérdező kommentje:
Az jó lenne ha találnék ilyet.
2012. júl. 4. 19:03
 6/16 anonim ***** válasza:
47%
A kondiba is mindenki elfárad, nem edzenek nyugodtan. Én is pécsi vagyok (nagyon vékony). Ajánlani tudom a Vonatpályaudvar melletti Professor gym-et. Havi 5000 és nem fognak kinézni, mert tudják azért mész hogy formásodj és legalább nem fogyókúrával akarod hanem kitartó edzéssel.
2012. júl. 4. 19:05
 7/16 A kérdező kommentje:
Igen ott láttam már kivüről ugrálni embereket.Köszi megnézem.
2012. júl. 4. 19:07
 8/16 anonim ***** válasza:
1. alkalom ingyenes tehát kitudod próbálni mielőtt költenél rá. Aztán ha tetszik/ nem néznek rád rosz szemmel akkor ráérsz bérletet venni. :)
2012. júl. 4. 19:14
 9/16 anonim ***** válasza:
37%
Ha valóban sportolni akarnál, nem kellene neked "hely". Futáshoz, bringázáshoz nem kell ilyesmi. Amúgy meg akik edzőterembe járnak, ugyanúgy nincsenek megelégedve az alakjukkal, és sokkal inkább magukkal vannak elfoglalva, nem pedig a te hurkáiddal. Ja, azért az érdekes, hogy te most vagy kövér, amikor mindenki más már 2-3 hónapja nem is kívánja az ételt pusztán mert nyár van.
2012. júl. 4. 19:15
 10/16 anonim válasza:

Előzőnel: Az, hogy most nyár van, és Te most vagy kövér, elég furán hangzik. :-) Az évszakok változásával nem fogynak le szálkásra az emberek... akkor sem, ha épp kevesebbet esznek ők is..

Kérdezőnek: Menj konditerembe, mindig lesznek rajtad kívül is túlsúlyosak. Én a héten kezdtem el járni, rajtam is van felesleg, és cca fele-fele a szuper sportos és a túlsúlyos emberek aránya.

2012. júl. 4. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!