Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan verekedjek? Megalázó...

Hogyan verekedjek? Megalázó hogy bunyóznom kéne de nem merem feltenni a kezemet . Félek az ellenféltől úgy érzem nem tudnám meg verni. Valaki segitene hogy küzdjem le a félelmemet? Tudom hogy minden fejben dől el de mégis hogyan döntsem el?

Figyelt kérdés

Pedig erős vagyok azt tudom magamról de ha éles a helyzet "be csicskulok" ez csak azért is gáz mert ha lesz barátnőm megszeretném majd védeni, de hogy előtte is be fogok csicskkulni mindenkinek?

volt már bunyóm , egy ütésből megvertem nem volt időm félni.

meg ami idegesít hogy ha sokan ott állnak.nem kell velük foglalkozni??

tényleg csak normálisok válaszát kérem mert megakarom védeni magam és a barátnőmet köszi!

2012. júl. 4. 12:21
1 2
 11/11 GeriMan válasza:
nekem is így szokott lenni ha bunyóba kerülök elején én is parázok aztán megverek 1szerre 2-3 embert.ne félj ha bunyóba kerülsz,meg akarnak verni nehagyd magad verd szét őket.de semmi képpen ne légy hősködő.!
2012. júl. 21. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!