Milyen különbség lehet tapasztalni egy olyan test között, ami éheztetéssel fogyott le és egy olyan között, ami szálkásító étrenddel?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel együtt diétázom, egy súlyról indultunk, ő már lehagyott 14 kilóval, mert igen keveset eszik... Csak gyümölcsöt tulajdonképpen, néha zöldséget, 10 grammot... Ő azt mondta, hogy bár később érem el a végcélt, mint ő, ugyanolyan lesz a testünk. Ez igaz? Én szálkásító étrendet követek, body-ról "raktam" össze magamnak. Mindketten járunk kondiba is, futópadon ugyanannyit megyünk, mindketten erősítünk is, csak ő kis súllyal sok ismétléssel, én számomra nehéz súllyal 3*10-es szériában. Kezdek kétségbe esni, hogy lassabb vagyok, aztán a végeredmény ugyanaz lesz, mintha koplalnék...2012. júl. 3. 13:55
1/6 dirtboy válasza:
rajtad több izom marad majd ha jó az étrended és az egész fogyásod egészségesebb kivitelű.
sz ard le barátnőd hogy csinálja,te csinálod jól nem pedig ő.
2/6 anonim válasza:
Ő ugyanolyan zsiros teleszart zokni lesz, mint most, te meg formás nő leszel.
4/6 anonim válasza:
Naja. Ahogy már írták, a végeredmény tuti, hogy nem lesz ugyanaz, tekintve az izommennyiséget és az egészséget. Meg majd megnézzük, hogy mennyi energiája lesz a koplalás után, vagy épp közben. Lehet, amikor úgy dönt, hogy kész van, egy szempillantás alatt visszaugrik minden.
Amúgy fiú vagy vagy lány?
5/6 A kérdező kommentje:
lány vagyok, ő is lány :)
2012. júl. 3. 17:34
6/6 anonim válasza:
Ó, remek, végre egy nő, aki magától mer nehéz súlyokkal dolgozni (: Amit nagyon helyesen tesz.
Esetleg csinálj képeket, hogy legyen mindkettőtökről egy előtte-utána összehasonlítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!