Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Túledzéstől mennyire?

Túledzéstől mennyire?

Figyelt kérdés
Ha túledzed magad tudom megnő a kortizol szinted ami izmokat bont le de ez egy nem látványos bontás lenne? És ha én friss vagyok, néha ha tricepszem megnyomkodom azt érzem azért de jól aludtam stb akkor ez lehet túledzés?
2012. jún. 26. 11:54
 1/5 anonim ***** válasza:

elég zavaros még a kérdés is...

túledzés nem csak egy izomcsportra irányul, szal olyan nincs, hogy a melled nő, a tricód meg megy össze...

ez egy idegrendszeri leterheltség, amikor fizikailag aktívabb vagy, mint amit a tested tolerálni tud.

nem látványos, inkább annyit fogsz érzékelni, hogy levert vagy, és nem fejlődsz, nem lesz eredménye az edzésednek.

ezenkívül még ezer másik mellékhatás van, pl álmatlanság, agresszió, depresszió, etc.etc. olvass utána.

2012. jún. 26. 12:43
 2/5 A kérdező kommentje:
Ésha most boldog vok jót aludtam hajnali 1 től délig. CSaka tricóm érzem az nem baj?
2012. jún. 26. 12:53
 3/5 anonim ***** válasza:
próbáltam segíteni, de rájöttem, hogy neked feleslegesen tépem a pofám.
2012. jún. 26. 13:26
 4/5 anonim ***** válasza:

mi az hogy tricó? meg boldog vok...micsoda hülye szleng szavak hány éves vagy 2?

mellesleg idióta vagy az első válaszoló próbált segíteni mellesleg google a barátod beírod túledzetség jelei vagy tünetek és ennyi...ha már van eszed legyen noteszed

2012. jún. 26. 14:04
 5/5 anonim ***** válasza:

A túledzés annyit jelent, hogy a központi idegrendszered - tehát nem az egyes izmaid, hanem az idegrendszered- kimerül, ennek tünetei a fejfájás, rossz alvás, étvágytalanság, ingerlékenység, levertség, és ahhoz nagyon elvetemülten kell edzened, hogy ilyesmi bekövetkezzen.

Nem, esetedben szó sincs túledzésről. Csupán megerőltetted a tricepszed, ezért érzékeny, de ez természetes, ha edzel.

2012. jún. 26. 14:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!