Hogyan győzzem meg haveromat, hogy hülyeséget csinál az apja tanácsára a kánikulában futás közben?
Azt hogy azzal csak vizet veszt és amint iszik azonnal visszakerül a szervezetébe. Na meg ekkora túlsúlyal még futni sem kéne mert szarrá mennek az izületei inkább ússzon.
Elég hülyén nézhet ki amúgy ilyenkor...
Elég hülyén nézhet ki kabátban és sísapkában. Gyerekként én is elhittem hogy a szauna, izzadás fogyaszt. A fas.zt. A fogyáshoz kalóriadeficit(kevesebb kalóriát eszel mint amennyit felhasználsz) kell. A mozgás csak rásegít.
A fogyás akkor következik be ha a pulzusod sokáig nagyobb szinten van, az izzadás csak ennek a mellékterméke. Tehát ha valaki -10 fokban pucéran 1 órát ugrálókötelezik, az ugyanannyi kalóriát éget el mintha valaki 1 órát ugrálókötelezne +30 fokban. Legfeljebb az utóbbi esetben több víz jön ki belőle de az nem számít. De mozoghat 4x többet ha közbe 4x többet eszik, akkor nem fog lejönni róla a zsír.
Igazság szerint igaz, az izzadás és a fogyás összhangban van. De az izzadással csak a víz "fogy" belőled,nem a zsír.(Pl nekem 1 nap 2kg-t is változik a súlyom a vízivástól/izzadástól/hugyozástól, de ez nem számít)
Ha tényleg kabátban fut 30 fokban, több mint 100 kg-al. Valószínűleg össze fog esni valamikor, vagy rosszabb.
30 kg-t leadva mit ajánlok a fogyáshoz? Keresgéljen kimondottan szálkásító étrendeket.Nyáron Este- reggel futhat is akár ha bírja(az ugrálókötelezés is jó), de nappali 30-40 fokban inkább kutyasétáltatás, biciklizés, sok folyadékbevitel mellet. És válasszon ki 1 napot(pl: vasárnap, reggel) és akkor mindig vasárnap reggel mérje meg a testsúlyát.
Ha ezt megmutatod neki, talán meggyőznéd.
na jó nem leszek bunkó, pedig lett volna hozzá szólásom
na a lényeg az hogy mond meg neki hogy ezzel csak kiizzadja a vizet a testéből amit később külső erőforrásból úgy is pótolna
inkább biciklizzen de a legfontosabb a diéta
Gondoltam hogy nem a legjobb, de azért kicsit ijesztő amit írtok.
Rendszeresen kerékpározok sportszerűen, de megyek gyakran melegben is, reggelente majdnem volt már hogy 35 fokban, ez is veszélyes?
Nem vagyok 120 kiló, sportos vagyok de attól izzadok kegyetlenül, bár helyben pótlom a folyadékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!