Amino Magic vélemények?
miket próbáltál?
és sehogy sem reagáltál rá?
az amino magic nagyon jó aminósav készítmény edzés közben nyomjad oszt majd meglátod mi lessz
vagy ki próbálhatod a G-bombot is az van tasakosban is
Köszönöm a válaszokat!
Amiket próbáltam: Hot Blood, Attack, SuperPump, Jack3D, NoXplode.
Azért gondoltam csak erre az Aminosavkészítményre, mert ugye tartalmaz arginint,ornitint,taurint, stb. ami mind sejttérfogatnövelők, és most pár hete fogyasztom a Biotech Glutanator nevű aminosavját, és nagyon jól energizál edzés közben, illetve napközben is fogyasztom 2-3 alkalommal, teltebben az izmaim, jobb az állóképességem az egész nap folyamán, és gondoltam majd idővel kipróbálom ezt az Amino Magic-et is.
Ja, és kedves utolsó válaszoló:
4éve edzem, 112kg vagyok jelenleg, 190cm, és a kérdésedből kiindulva nagyon nem értesz a dolgokhoz, viszont a bicepsz biztos téged is érdekel mint a többi kondihuszárt, ezért leírom csak Neked csak MOST! 47cm-es bicepszel büszkélkedhetek, (szálkásan, nyugodt állapotban, nem bedurranva) és 78kg a szériasúlyom 4x12-be állvabicepsznél.
Bár sajnos izmos még nem vagyok =/ (képet ha kéred SE rakok fel, nem szeretem magamat reklámozni, azokon is röhögök csak akik tükörbe feszítgetnek a telefonos fotón, ezt a pár sort is csak azért írtam hogy nyugodtan tudj aludni!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!