Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért van ez, ha keményen...

Miért van ez, ha keményen edzek? Veletek is történt már ilyen? Vagy vmi baj van?

Figyelt kérdés

Kb 2 hónapja edzek nem rég tértem át osztottra és mikor lábazok meg vádlizok kövi nap az izomlázon kívül még kicsit bezöldül egy rész a lábamon mintha mondjuk vki megrúgott volna! Vmi ér elpattanhatott vagy miért és érzem h fáj meg izomlázam van de úgymond kellemes fájdalom van benne" ha lehet ilyet mondani.

Mit lehet ellene tenni? Lehet tőle bajom?

2012. jún. 22. 18:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Érdekes, korábban sosem hallottam ilyenről. Amennyiben nem akadályoz, szerintem ne foglalkozz vele egyelőre, csak folytasd az edzést, de ha egy hónap múlva is ugyanez van, akkor szerintem nézesd meg sportorvossal!
2012. jún. 22. 18:14
 2/4 A kérdező kommentje:
am ne úgy képzeljétek el h ilyen nagy foltba van az egész hanem mondjuk egy 2x2centis ilyen foltba mondjuk egy ilyena vádlimon meg egy ilyen a combomon
2012. jún. 22. 18:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet épp alakulsz át Hulká :D
2012. jún. 22. 22:27
 4/4 A kérdező kommentje:

hahahaha :D

az is meglehet

2012. jún. 23. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!