Mennyibe kerül egy viszonylag jó minőségű mountain bike?
Sokmindentől függ, például, hogy hol szeretnéd használni. Városban, betonon, vagy néha terepen is.
Bevásárlóközpontokat messzire kerüld el, inkább kerékpár szaküzleteket keress fel.
Ami olcsó, és jó márka az a Magellán, vagy Merida alapmodelljei. Ezen kívül jobb márka a Trek,Specialized ezekre élettartam garancia van a vázakra.
Azt ajánlom neten nézz körbe, és ízlésednek és pénztárcádnak megfelelően válassz egy neked tetsző típust.
Itt tudsz a boltok közt szemezgetni:
Öszinte leszek én nem tudom hogy hol lehet jó biciklit venni. De a barátomék nem rég vettek egy szuper biciklit / CUBE-ot/ 60000 ft-ért, de használtan. Viszont így is tökéletes állapotban van. Ők neten vették (vatera).
Ha a szállítást meg tudod oldani akkor lehet, hogy érdemesebb lenne neten körülnézni. Olcson ki lehet fogni és nagyon jó bicikliket. /Amit például a barátomék megvettek 60000ért azt ujonann azt mondta egy bicikli szerelő, hogy 15000, és még azt is mondta, hogy érdemes volt megvenni, mert semmit sem csinált rajta./ De ez nem ide tartozik. Az a lényeg, hogy ne vedd meg az első biciklit amit meglátsz, mert nem bitos, hogy megéri. Nézz szét több helyen.
Legföképp a netet ajánlanám. DE EZ MÁR CSAK RAJTAD ÁLL? HOGY MILYEN BICIKLIT AKKARSZ VENNI. SOk sikert a vásárláshozz.
Remélem segíthettem.
Vásárold össze alkatrészenként és rakd össze.
Vegyél egy akármilyen használt bringát és vegyél rá minőségi alkatrészeket.
Gumik, váltók, lánc, pedálok, stb. Max 30ezerből megúszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!