Az izotóniás sportitalok tényleg jók? Nem csak marketing fogás?
nem tudom hol olvastad, hogy már végleg töröltek, ez a hazugság, isotonic xtremenél oda van írva, hogy mindegyik citrát kötésben van, ez hol van feltüntetve a híres stillmassnál? pont ez lenne a lényeg, fehérjéknél hol van odaírva hogy pl. az izolátum benne ion exchange vagy cfm, mert ez sem mindegy, az már csak hab a tortán, hogy 80g fehérjében 83g aminosav van
te nem azt ajánlod ami jó, mert itt még a muscleteam reklámozáson és stillmassen kívül semmit nem javasoltál, max hitecet 1-2szer, úgy hypeolod a stillmasst mintha annyival jobb lenne mint más gyártók, közben erről szó sincs, ez egy alsó kategóriás gyártó, középsz@r termékei vannak és semmivel nem olcsóbb mint más, akkor nem tudom mire vered a nyálad egyfolytában
gaspari termékek meg úgy tűntek el a polcokról ahogy még vagy 30 termék, az egyik összetevőjét az fda átsorolta tákieg kategóriából gyógykategóriába, ezért már nem lehetett tápkiegként forgalmazni, senki nem tiltotta be, még hónapokig lehetett venni a boltokban csak már nem gyártották, ugyanígy tűnik el most a jack3d vagy az no-xplode, csak az a baj fingod nincs semmiről, csak a webshopot reklámozni jársz ide, az meg, hogy milyen stílusban válaszolok az én dolgom, köze nincs a vagdalózáshoz, normális embereknek normálisan válaszolok
Néha a csípát mosd ki a szemedből, kislegény! Mi van odaírva az izolátumhoz? CMF eljárással készült.
Ja hogy nem kerül olyan sokba? Ez a Te problémád! De erre is olyan egyszerű a válasz? Nem Gaspari papa nevét, nem a csili-vili dobozt fizeted meg. Tudod Te egyáltalán hogyan készül a Te bereklámozott proteined? Az alap nem más, mint a natúr fehérje (WPC80, WPI90, WPH), amit élelmiszergyártóktól megvásárolják. Ehhez kevernek különböző aromákat, szénhidrátot, vitamint, ásványanyagokat, és édesítőszert, adalékanyagokat, állagjavítót, ízfokozót, Guargum, xantagum, stb.stb... A fogyasztóiár kb. mutatja, hogy a felsoroltak közül mit tesznek (tehetnek!!!) bele. Ezt szépen becsomagolják, polcra dobják és Te dellázol. Tehetek én arról, hogy tudtommal idehaza csak EGY HELYEN forgalmazzák?!?
Annyira meg talán nem vagy buta kislegény, hogy ha forgalmazzák a CMF eljárásos izolátumot, akkor a kevert fehérjéjükbe asztali sót tesznek?!? Az csak hab a tortán hogy ők legalább ARÁNYOKAT IS ODAÍRNAK 6:3:1. A vásárló tudja hogy mennyi van a koncentrátumból, izolátumból és hidrolizátumból. Ezt nem látom igen sok agyon reklámozott amerikai proteineken. Mert ugye protein mátrix TM de jól hangzik, és sorolom fel. Még az ovisok is tudják, hogy mindegyik alapanyagnak más az előállítási ára. Taktikázni itt lehet a legjobban.
Lássuk a másik céget amit annyira preferálsz.
Mi van odaírva a termék dobozán elől?!?! Dym Elite WHEY PROTEIN IZOLÁTUM. Én mint gyanútlan vásárló odarohanok és már is megveszem!!! Közben mi van a hátuljára írva!!! Összetevők: Ion-Exchange Whey Protein Isolates, Cross Flow Ultra Filtration Whey Protein Concentrate. Azt a "terembúráját" ioncserélt és nem CMF-es izolátum!!! De mit keres itt a koncentrátum? Ja, hogy akkor ez nem 100%-ban izolátum? Akkor most mennyi ebben az izolátum és mennyi a koncentrátum. Valószínűleg több lehet az izolátum, mert kötelezően a legtöbbet tartalmazónak kell elöl lennie. De akár lehet csak 51%-os is!!!!!! De én totál izolátumot akartam venni, és azt is hírdeti a doboz nagy betűkkel!!!!
Te nem azt ajánlod ami jó, írod rólam!!!!
Biztosan nem is fogom ajánlani azt amiben nem hiszek. Azokat sem fogom ajánlani, amiket itt fenntebb felsoroltam amcsikat!!!
gaspari termékek meg úgy tűntek el a polcokról ahogy még vagy 30 termék, az egyik összetevőjét az fda átsorolta tákieg kategóriából gyógykategóriába, ezért már nem lehetett tápkiegként forgalmazni, senki nem tiltotta be, még hónapokig lehetett venni a boltokban csak már nem gyártották, ugyanígy tűnik el most a jack3d vagy az no-xplode, csak az a baj fingod nincs semmiről,
Látod ezzel max. bizonyítottad neked nincs fingod az egészről kislegény. Ezt olyan finoman foglamaztad meg!! Átminősítették gyógykategóriába. Ettől mindjárt lehidalok. Szteroidot találtak benne, és azonnali hatállyal kötelezték a termék visszahívását a kiskereskedésekből, a gyártás felfüggesztését. Gyógykategória olyan is van?!?! Ezt a bioboltokban, vagy hol árulják igen NAGY TUDÁSÚ egyed! ;-)
A The washington Post cikk arról szól
2010-ben igen nagy nemzetközi botrány volt. Betiltottak között volt a Gaspari Holodrol, Novadex is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!