Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Scitec!? Minőség vagy marketing?

Scitec!? Minőség vagy marketing?

Figyelt kérdés

Két féle emberre találkoztam eddig, az egyik isteníti és csak Scitec terméket vesz, a másik meg kerüli.

Mi a véleményetek, tényleg olyan jó, mint a marketingje?

2011. okt. 12. 18:29
1 2
 1/13 dirtboy ***** válasza:
100%

én úgy vagyok vele hogy szerintem rossznak nem rossz csak kicsit drága.

vettem már pár scitec cuccot de nem ragaszkodok 1 márkához sem.

glutamin-ból például kiváló a scitec,de mondjuk tejsavó proteinből már inkább twinlab 100 whey protein fuel-t vennék.

kevert proteinből szintén inkább mást vennék, abból speciel powert vennék.

szóval úgy gondolom hogy van amit érdemes a scitec-től venni és van amit nem.

de a minőségével nem gondolom hogy baj lenne inkább csak az ár amin javítani kéne nekik.

2011. okt. 12. 18:41
 2/13 anonim ***** válasza:

mindenkit ezzel hülyítenek

A scitec értékben nem rossz, de qrva drága a többi céghez viszonyítva, de a magyarokat tudjak hülyíteni, remélem éhen hallnak a body.builderesek

2011. okt. 12. 19:49
 3/13 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom, hogy annyival nem lehet jobb, mint amennyivel drágább.
2011. okt. 12. 20:02
 4/13 Zakathol ***** válasza:

dirtboy: a Protein Fuel nem tejsavó, hanem egy kevert fehérje (izolátum + koncentrátum)

Egyébként én is mindig azt hallom, hogy a scitec drágább, de pl ha megnézegeted pl a shop.builderen a kg-énti árakat, akkor azért nem feltétlenül drágább a scitec mint a Twinlab és a többi amerikai gyártó terméke.

De lehet hogy csak én látom így.

2011. okt. 12. 20:06
 5/13 Zakathol ***** válasza:
Javítom magam: Szóval nem csak egy szimpla tejsavó koncentrátum mint a 100% Whey protein (sc), csak sz*rul fogalmaztam ^^
2011. okt. 12. 20:08
 6/13 dirtboy ***** válasza:
Zakathol jól tudod a twinlab izolátum és koncentrátum keverék és pont ezért éri meg kifizetni érte azt a párforint különbséget, mert remélem tudod hogy az izolátum drágább mint a koncentrátum és jobb is.
2011. okt. 12. 20:27
 7/13 Zakathol ***** válasza:

Igen tudom és ez így is van. A protein fuel tényleg lehet egy, árban és minőségben alternatívája pl a scitec whey pro-nak.

Azt azonban még mindig tartom, hogy a mások szerint oly általános 'scitec-drágaság' nem feltétlenül igaz, de nyilván mindenki a saját értékrendje alapján el tudja dönteni, hogy melyiket veszi.

Azt a tényt pedig, hogy mások szerint a scitec 'rossz minőségű' vagy 'szar alapanyagból gyárt' nem tudom hova tenni.

Nem tudom például, hogy egy szigorúan vett fehérje-lánc, hogyan lehet pl a scitec vödrében rosszabb mint egy másik ami pl twinlabos vödörben van...

Vagy ki és honnan tudja, hogy milyen alapanyagból készül?

A nyersanyagként használt 'tejsavó' még ha tartalmaz olyan - minőségrontó - elemeket/anyagokat/szennyeződéseket amik egy amerikai gyártó által beszerzettben nincsenek, akkor az abból kivont fehérje-láncok is rosszabb minőségűek?

Az amerikai tejben jobb proteinek vannak mint a magyarban?

És még sorolhatnám, de szerintem megértettétek, hogy mit akarok kifejezni... :D

(a biológiai szakszavak pontosságáért nem vállalok felelősséget XD)

2011. okt. 12. 21:18
 8/13 anonim ***** válasza:

GreenTea

Zakathol:

Ha jól szétnézel a neten, akkor láthatod, hogy a Scitec bizony még a legnagyobb kiszerelésben is drágább, mint a Twinlab Whey Fuel-je.

pl.:

[link] 4514Ft/kg

[link] 4405Ft/kg

+hozzá jön még az is, hogy a Twinlabos egy koncentrátum-izolátum keverék. Ezt a kategóriát a Scitecnél az Anabolic Whey tölti be, azzal viszont nem érdemes összehasonlítani az árát.

Véleményem: A Scitec nem szar! Szerintem olyan közép kategória lehet. Vitamin és ásványi anyagokat általában tőlük vásárlok. A fehérjék ára viszont szerintem magas...

2011. okt. 12. 22:05
 9/13 anonim ***** válasza:

Zakathol:

a scitec valóban nem drága, a shopbuilderen!, hogy csak azt vegyék, de minden más normális boltban/webshopban olcsóbbak más cégek termékei és jobbak is

2011. okt. 13. 06:00
 10/13 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon korrekt, megbízható. Én valahogy nem találtam lényegesen olcsóbbat, fitnesspont pedig van a környéken, szóval megérni nekem :)
2011. okt. 13. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!