Scitec!? Minőség vagy marketing?
Két féle emberre találkoztam eddig, az egyik isteníti és csak Scitec terméket vesz, a másik meg kerüli.
Mi a véleményetek, tényleg olyan jó, mint a marketingje?
A marketing koltsegek mindig benne vannak a termekek araban. S ezert adjak dragan. De le a kalappal a ceg elott a magyarpiacon a hulyitesukkel picvezetok. Egyebkent a pot rossz peldaval jottok. A feherjeken nincs akkora arres. De nezetek meg az agyon majmolt toptermekeiket pl. Jumbo, Hot blood.
Minosegben nem sokkal jobbak mas gyartoknal.
Egyebkent erdemes megnezni a top piacokat: USA, UK, stb elarulom sehol sincs az SC.
A beszelettem lengyel sracokkal ok mondtak hogy ismerik ezt a markat de kb ennyi.
Hat szerintem a scitec rossz termek. Volt amelyik szetmarta a gyomrom. Volt amitől feldagadt az arcom
Jobban ajánlom neked az amerikai termékeket. a scitec magyar.
En pl németben 1db scitec üzletet nem láttam.
Szerintem menj be egy prime proteinbe az astorianal vagy az elit bodyba a corvin térnél es ott válogass
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!