Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Scitec!? Minőség vagy marketing?

Scitec!? Minőség vagy marketing?

Figyelt kérdés

Két féle emberre találkoztam eddig, az egyik isteníti és csak Scitec terméket vesz, a másik meg kerüli.

Mi a véleményetek, tényleg olyan jó, mint a marketingje?

2011. okt. 12. 18:29
1 2
 11/13 Fromjezus ***** válasza:

A marketing koltsegek mindig benne vannak a termekek araban. S ezert adjak dragan. De le a kalappal a ceg elott a magyarpiacon a hulyitesukkel picvezetok. Egyebkent a pot rossz peldaval jottok. A feherjeken nincs akkora arres. De nezetek meg az agyon majmolt toptermekeiket pl. Jumbo, Hot blood.

Minosegben nem sokkal jobbak mas gyartoknal.

Egyebkent erdemes megnezni a top piacokat: USA, UK, stb elarulom sehol sincs az SC.

A beszelettem lengyel sracokkal ok mondtak hogy ismerik ezt a markat de kb ennyi.

2011. okt. 13. 16:08
 12/13 oyeacch ***** válasza:
Szerintem minőségileg jó márka, de ahogy már írták is, túl drága. Van amit erősen megéri tőlük venni, pl: Multi pro, Mega Daily one, Crea Bomb. Fehérjét 2x vettem tőlük, de tudok olcsóbbat.
2011. okt. 13. 18:57
 13/13 gergely8989 válasza:

Hat szerintem a scitec rossz termek. Volt amelyik szetmarta a gyomrom. Volt amitől feldagadt az arcom

Jobban ajánlom neked az amerikai termékeket. a scitec magyar.

En pl németben 1db scitec üzletet nem láttam.

Szerintem menj be egy prime proteinbe az astorianal vagy az elit bodyba a corvin térnél es ott válogass

2017. jún. 21. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!