Hit edzésről mi a vélemények?
Most olvastam ebben a cikkben, hogy szálkásításra jó a HIT edzés is, sőt jobb mint az aerob.
És itt a szálkásító HIT edzésre gondolok, nem a külön izomcsoportos dologra.
Valaki próbálta már?
hűha, elkeveredtem itt a sok hitbe.. bocs
[link] ennek a cikknek a végén van. Erről szól a kérdésem.
Elolvastam őket, most már tisztában vagyok a dolgokkal.
Stomp Dániel, a nem túl alacsony ch az kb. hány g/ttkg?
Az úgy járható út, hogy ha heti 2szer (kedd,csütörtök) amikor nem végzek súlyzós edzést, csinálom a bodybuilderes cikkben leírt hiit edzést, és vasárnap pedig egy óra aerob edzés?
Amúgy heti 4szer kondizok.
Valóban, 1-2 pihenőnap mindenképpen kell! Az aerob edzés mehet az edzés napján is, és akár többször is. Az is járható út, hogy heti három-négy súlyzózást végzel, és mindegyik után beiktatsz mondjuk fél óra könnyed, aerob mozgást, és heti kétszer HIIT-zel.
Szerintem az alap ch legyen 2 g/ttkg, indulj erről! Ha úgy látod, hogy ezzel minden rendben van, akkor esetleg alá mehetsz, de nem feltétlenül érdemes kockáztatni. Inkább azt mondom, hogy ha a 2 g kevésnek bizonyul, mert mintha izmot veszítenél - megeshet, alkattól függ -, akkor emelj rajta egy kicsit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!