Testépítők! Miért nem jók a nem teljes kiőrlésű pékáruk?
Figyelt kérdés
Tápanyag táblázat szerint kb ugyanannyi benne a zsír,fehérje,ch.2012. jún. 20. 10:43
1/2 anonim válasza:
Mert nem mindegy, hogy egy rostosabb tápanyagról van szó, aminek a glikémiás indexe alacsonyabb, így nem emeli meg az inzulinszintet és nem raktározódik el olyan könnyen zsírban, mint egy lecsupaszított, feldolgozott fehér lisztes kaja.
2/2 A kérdező kommentje:
értem kösi
2012. jún. 20. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!