Ilyen esetben az izmok elernyednek/leépülnek vagy sem?
Olyasmire gondoltam pl hogy az ember "szed" hónapokig kaja mellett proteinport majd mikor elérte a kívánt eredményt
(tömegnövelésnél a neki ideális súlyt)
akkor leáll a cucc evésével visszatér az ez előtti sima egyszerű kajáláshoz...
Mi történik vele?
Az izmok megmaradnak csak ahhoz képest nagyon lassan fejlődnek?
Vagy pont ellenkezőleg: leépül az izom visszaesik a "kisugárzás" a semmi szintjére?
A válaszokat előre is köszönöm
Ha elértél már látható eredményt, majd utána abba hagyod azt edzést, akkor vissza fogsz fejlődni. Teljesen mindegy, hogyan kajálsz, akkor is.
Ha szinten akarod magadat tartani, akkor edzened kell továbbra is, csak annyi külömbséggel, hogy nem emeled a súlyokat, és semmilyen módon sem törekedsz fejlődésre.
Ha nem akarsz fejlődni, garantáltan nem is fogsz:)
Tehát megmarad az ideális súlyod:)
Ez nem vonatkozik rád, abban az esetben, ha nem értél el semmilyen eredményt, hanem csak azt hiszed magadról, hogy izmos vagy:D
Lehet félre értetem a kérdést, ha csak a táplálék kiegészitőre gondoltál... Nem hinném, hogy a tápkieged, sokat nyomna a lantban.
Bár ezekhez én nem értek:D
Szerintem nem történik semmi, ha nem eszed tovább. De nem biztos...
leépülni biztosan nem fogsz...
Nincs tapasztalatom benne!
ha megkapja továbbra is azt a mennyiségű proteint mint tápkieggel együtt volt akkor nem lesz változás.
a sima egyszerű kajálás persze tömegnövelő étrend legyen.
ha nem arra gondoltál akkor tuti hogy hamar leépülsz.
az izom az nem olyan hogy egyszer elérsz egy szintet és onnan nincs vissza út akkor már olyan leszel.
azt fent is kell tartani.
étkezésnek továbbra is rendben kell lenni és edzeni kell mert ha a kaja rendben van de nem edzel akkor szintén le épülés lesz belőle.
köszönöm a válaszokat
ja és én egy szóval se mondtam hogy leállok az edzéssel
de ha elérek egy x súlyt amihez megvan hogy y kalória kell hogy azon a sullyon maradjak
akkor y kalória bevitellel maradok azon a szinten ugye???
igen de ha izomépítésről van szó,meg izom megtartásról akkor nem a kalóriát kell számolni hanem a proteint,ch,telítetlen zsírt.
ha neked kell pl 3000kalória 1napra akkor azt be viheted gyorsan valami szenny kajából is de attól még le épülsz mert nincs meg a kellő tápanyag az izomnak.
be lehet vinni az egész napi kajából 3000kalóriát úgy is hogy tartalmaz annyi proteint,ch annyi kell neked meg be lehet vinni úgy is 3000ret hogy alig van benne protein.
ezért kell minőségi kaját enni és kiszámolni a tápanyagokat,ha megvannak a tápanyagok akkor a kalória is biztos hogy meg van a kellő mennyiségű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!