Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Sportolók, sportot űzők! Ti...

Sportolók, sportot űzők! Ti mit értetek el azzal, hogy belevágtatok egy adott sportba?

Figyelt kérdés
Mi volt vele a cél - idő elütése, állóképesség, izomnövelés - mennyi ideje csináljátok, és hol tartotok most? Kérlek, írjátok le, mit sportoltok, és milyen eredményeket értetek el vele.

2012. jún. 17. 13:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Cél:Hogy izmosabb legyek és javuljon az állóképességem.

2éve kb és aztóa nem volt olyan hét hogy ne edzettem volna legalább 2x (de 3x szoktam amúgy)

Testépítés,Futás

61kg-ról indultam most 80vagyok:) Testzsírszázalékot régen mértem de most is jól nézek ki:)

2012. jún. 17. 13:37
 2/5 anonim ***** válasza:
A mozgás volt vele a célom, illetve hogy egészségesebben éljek mint azelőtt.
2012. jún. 17. 16:30
 3/5 anonim ***** válasza:

célok: fogyás, mozgás, kikapcsolódás, kirándulás, ismerkedés stb...

eredmény: közel 40 kiló gramm fogyás, könnyebben tanulok mint előtte, szerintem mert több oxigént kap az agyam, leszoktam a cigiről, bejártam az ország nagy részét, meg Európa kis részét:P

2012. jún. 19. 21:07
 4/5 anonim ***** válasza:
jah amúgy bicikli
2012. jún. 19. 21:08
 5/5 anonim válasza:

cél:fogyjak,formálódjak,érjek el eredményt,bizonyítsam be magamnak,hogy igenis van olyan,amiben jó vagyok(tehát egy kis önbizalomnövelés)

sport:tánc(mellette szoktam futni és has-,comb-,és vádliizmokat érintő gyakorlatokat csinálni9

mennyi ideje csinálom: hát igaziból 2 évig csináltam,aztán megutáltam a tanárt,aztán kb 1,5 év szünet-de az rossz volt-aztán zumbáztam kb 3-4 hónapig(utána megszűnt) és most februártól pedig megint elkezdtem táncolni

hol tartok most,eredmények:lefogytam legalább 7kg-t,vidámabb,egészségesebb,életteltelibb lettem, versenyeken mindig arany minősítést szereztünk csapattal,először hátul álltam,de mostmár majdnem legelöl vagyok(persze ez számít legkevésbé),és a tízes skálán eddig 0-án lévő öbizalmam mostmár 2-3-att is eléri:D,és persze sokkal egészségesebbnek is érzem magam

2012. jún. 19. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!