Mi a véleményetek a haverom étrendjéről?
El akar kezdeni ő is konditerembe járni. Igyekszünk tanácsokkal ellátni, de ő ragaszkodik az álláspontjához, miszerint minden hízlal. A csirkemell is, a hal is, a fehérjeporok is, minden. Ezért alig eszik valamit, viszont edzőterembe lejár, merthogy van rajta azért láthatóan felesleg(háj) és ő azt izommá akarja átalakítani edzés segítségével.
Nekem megvan róla a véleményem ami itt nem lényeges, szeretném ha ti is leírnátok a sajátjaitokat. Talán akkor átgondolná :D
ma 10:48
ez kifejezetten neked szól
01:30tól
ma 10:48
nemtudom mit beszélsz, én úgy tudom, hogy a tejsavófehérjét pl ipari tejsavóból ultraszűréssel vonják ki. Tudod mi az az ultraszűrés? Ha igen, akkor szerinted a tejtermékek nagyrésze amit megeszel, az mesterséges? Csakmert nagyon sok tejtermék előállításában szerepel ultraszűrés.
bár gondolom lusta leszel elolvasni de azért
Azért az iparilag előállított c-vitaminról régóta tudjuk, hogy nem ugyanaz, mint a természetes, hiába egyezik a képlet. Ne akarjatok már arról meggyőzni, hogy ennek a sok hulladéknak nincs káros hatása semmilyen formában. Tőlem mindenki azt eszik, amit akar, úgy, ahogy akarja. Minden termékről azt hisz el, amit akar. Úgysem fogja senki azt mondani, hogy ezt ne edd meg, ez nem jó, ez iparág épül erre. Persze, ekkora mennyiségű tápanyagot bevinni természetes úton rohadt nehéz lenne, egész nap meg kéne enni 3 tehenet, de azt ne mondja nekem senki, hogy ez jó.
Itt fejezzük ezt be szerintem, úgysem fog semmi változni, ti is ugyanúgy zabáljátok majd tonna számra ezt a sok port, én meg megyek és iszom a friss tehéntejet meg eszem a rohadtul nem zsírszegény túrót:) Erről ennyit, nincs ezen mit ragozni tovább.
Ja, ha nincsenek normális érveid, akkor már rögtön fejezzük be és ne ragozzuk tovább ;) Értjük az üzenetet.
(ja, és egy kémikusnak meg ne próbáld bemagyarázni, hogy hiába ugyanaz a képlet (mindegyik), mégis különbözik)
ma 16:10
ezt jól mondtad,remélem innentől kezdve annyira lesz arod hogy többször már nem is írsz majd ilyet hogy káros meg hasonló marhaságok,szépen szívódj fel,hidd el senki nem fog hiányolni erről az oldalról.
szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!