Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hánykor érdemes futni?

Hánykor érdemes futni?

Figyelt kérdés
Időbe. Jól megy a futás már régóta csinálom. Csak pl. a Rocky is a filmben 4 körül futott (hajnal). Olyankor érdemes? Mert akkor megcsinálom csak írjátok hogy mikor. Nem fogyni akarok csak gondolom nem véletlen van hogy ő korán ment el. Ha csak egy picit is segít az egyik időpont a fejlődésben már nekem az fontos. És egyébként ő 2 tojást felvert és azt itta meg nyersen. Az érdemes? Előre is köszi.

2012. jún. 15. 19:29
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Mi van?:D Nem mondtam egy szóval se hogy izmos akarok lenni:D Miért találtad ki egyáltalán? Én futni szeretek max jó futó akarok lenni. Az hogy elmegyek a kondiba az max kiegészitésként jó. de arra még ráérek.
2012. jún. 15. 20:13
 12/20 anonim ***** válasza:
Te írtad, hogy biztos fogsz tőle izmosodni, erre írtam, de hagyjuk, csak segíteni akartam, de megint megy a sértődés.
2012. jún. 15. 20:17
 13/20 A kérdező kommentje:
De amúgyse értem. Az ember alapból minek akar izmot? Mindig itt szenvedtek hogy súlyt akartok növelni meg minden szär. De hogy minek. Ha meg akarsz verni valakit (egyébként ezt sem értem. Mit akar itt mindenki verekedni? És manapság meg úgyse az erő dönt. Lesokkolod a másikat azt csá.) akkor el kell menni harcművészetre. Ha egészséges akarsz lenni és szeretsz sportolni akkro valami aerob sportot kell csinálni. Az izom ezeknek igazából csak a mellékterméke. Ami csak úgy jön vele. Nem kell azt így erőltetni. Teljesen felesleges. Igazából egy futó a szívét edzi. Te sem értem most miért mentél ebbe bele. Az izmos meg nem az aki olyan mint pl a schwarzenegger. Egy bekele legalább olyan izmos csak ő nem olyan aki két karúszás után elsüllyed a vízbe hanem olyan aki szálkás és tartós, szívós.
2012. jún. 15. 20:20
 14/20 A kérdező kommentje:
Én nem találom hogy hol írtam. És nem sértődtem meg:).
2012. jún. 15. 20:22
 15/20 anonim ***** válasza:

Én nem mentem bele, csak azt hittem, hogy szeretnél izmosodni, mint az ideírók zöme. Ezért próbáltam segíteni.

De akkor sorry, hagyjuk, eddz ahogy akarsz.

Nem azért edzek amúgy, hogy verekedjek, arra nincs szükségem hidd el.

2012. jún. 15. 20:23
 16/20 A kérdező kommentje:
Amúgy köszönöm mert sokat segítettél a többiekkel együtt, ment is az a felfele mutató ujj:). Amúgy azt még mindig nem értem hogy azt mondod hogy nem lehet izmosodni a futástól. De akkor hogy tudok majdnem 20-al futni kilómétereket. Ahhoz nem izom kell hogy hajtsam magam? Csak nem nagy bazi hanem szálkás izom ami még én azt mondom hogy többet is ér.
2012. jún. 15. 20:26
 17/20 anonim ***** válasza:
De, nyilván a futáshoz elég izmod meglesz vagy megvan, de azt hittem, hogy méretben is akarsz nagyobbat. De ha nem, hát nem. Amúgy neked is el kell fogadnod, hogy más (pl. én) meg súlyzózni szeret. De pl focizok is. mások vagyunk, ennyi. Mindenki csinálja, amit szeret, nem kell leszólni a másik ember célját, sportját. Szerintem.:)
2012. jún. 15. 20:30
 18/20 anonim ***** válasza:
Egy tipp: ne a filmeket vedd alapul, mert félrevihet a hülyeség.
2012. jún. 15. 23:30
 19/20 anonim válasza:

Nincs olyan időpont, amiben Te jobban fejlődnél. A futás egy kardió edzés. Tény, hogy kardió edzéstől csak erőnléted fejleszted. De izmot nem építesz vele. Sőt mi több...

Ha túl sokat futsz, vagy egy megadott időtartam alatt többet futsz a kelleténél, nem csak zsírt égetsz, de izomzatot is veszítesz. A kérdés, Neked mi a célod?!

2013. nov. 21. 21:31
 20/20 anonim válasza:
Rocky azért megy el futni hogy állóképességet növeljen. Ami a boxhoz elengedhetetlen, meg szerintem mindenhez, jó az ha futsz de ne vidd tulzásba plusz ráérzel neked mikor esik a legjobban, nyilván akkor fuss és ne akkor amikor más mondja :D
2013. dec. 29. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!