Mit gondoltok erről a testről?
2012. jún. 12. 21:06
1/12 anonim válasza:
undorító. a tetoválás óriási mínusz. az hogy pózol még nagyobb mínusz. az ekkora karok izléstelenek!!!
2/12 anonim válasza:
Nekem speckó bejön, de így már pont jó, elég izmos, ennél ne tovább :)
3/12 anonim válasza:
elmegy de azért ne strand izom legyen h csak kar meg mell..
4/12 anonim válasza:
a sárkányos filmből jött a tetoválás motívum?
5/12 A kérdező kommentje:
mell nincs lemaradva szerintetek?estleg vmi ami nem olyan jó?
2012. jún. 12. 21:29
6/12 anonim válasza:
nekem első pillanatban az ugrott be,hogy a karokat elég nagyra photoshopoztad..Olyan aránytalanul nagyok..
7/12 A kérdező kommentje:
én meg a photoshopp...vicces:Dhidd el nem kel photosop
2012. jún. 12. 21:37
8/12 anonim válasza:
Helló! Szerntem teljesen arányos izmos testalkatod van! De azért a genetikád is elég jó lehet ha ilyen derékhoz ekkora kart sikerült összehozni:D Gondolom roma vagy...:?
Ennél nagyobbra ne nőlj mert a lányoknak nem fog tetszeni:P A tetoválásért tényleg kár...:S
Lenne pár kérdésem ha nem gond:
Mennyi idő alatt sikerült ekkorára nőni?
Kajád átlg miből áll?
Szedsz valamilyen tápl kieget?
9/12 anonim válasza:
Szerintem jó az. De szerintem sem kell ettől többet nőnöd. Talán a mellen erősíthetnél, meg van egy kis has. Bár lehet nincs, csak lehet van kis gerincferdülésed és amiatt kicsit ferde a testtartásod és azért látszik úgy.
10/12 anonim válasza:
kéne 1 olyan kép amin látszik a lábad is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!