Scitec vs. Twinlab?
Twinlab, talán pont ezért amit itt olvastam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
Mo-n elég nagy divat fikázmi a saját gyártmányunkat a Scitec-et, csak nem értem miért...
Ha az fontosabb, h csilli villi külföldi és drága, akkor twinlab, ha a tartalom akkor Scitec! Egyébként hobbi szinten mind1, minimális a különbség a kettő között(twinlab 71% - scitec 73%) és mind2 megbízható márka és jól jársz vele. Azt vedd amelyikre van pénzed. De jobban jársz, ha ennél az oldalnál sokkal hitelesebb helyeken nézel\kérdezel utána a fehérjéknek. (bolt, weboldal, versenyek, versenyzők, termek)
Zola0023 pont hogy itt senki nem foglakozik azzal hogy csili vilie.
írod is hogy kb ugyan az a kettő,ez oké is.
akkor kérdezem én mi a f aszért fizetnénk magasabb árat a scitec ért mint a twinlabért?
a scitec drágán adja a cuccait ennyi.
nem sza r a scitec mert nem sz ar de az ára az nem az utolsó szempont.
ha a külföldi xy olcsóbb akkor hülye lennék a scitecet venni.
Zola0023
Éppen az hogy a scitec full csilli villi nemtom voltál e már fitness pont üzletben kb mintha diszkóban lennék. :DD Aúgy hidd elég szerintem itt elég hiteles emberek írogatnak még jobban is járhat a kérdező ha először itt kérdezi meg amit szeretne nem a boltba megy random eladókat kérdezgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!