Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ár/érték arányba milyennek...

Ár/érték arányba milyennek találjátok a Scitec-es 100% Whey Protein Professional-t?

Figyelt kérdés
2012. jún. 12. 17:28
 1/10 anonim ***** válasza:
jó drága, van tőle jobb is
2012. jún. 12. 18:21
 2/10 kakao01 ***** válasza:
ár érték arányban szerintem egyáltalán nem jó :)
2012. jún. 12. 19:23
 3/10 A kérdező kommentje:

Miért nem találjátok jónak?

Én hosszas keresgélés után is azon a véleményen vagyok hogy nem véletlenül annyi az ára a Scitec termékeknek mint amennyi.

Panasz ritkán van a termékekre, fehérjék, tömegnövelők összetétele, ízvilága, állaga, oldhatósága kimagaslóan jó, illetve a Scitec felvállalja a laboreredményeket a fehérjekiegészítők után, és úgy tűnik hogy elég sokat foglalkozik a cég saját magával, ezzel megbízhatóvá téve a termékeket. Úgy értem hogy nézne az ki, hogy egy cég, amelyek versenyeket szerveznek, több 1000 tápkieget gyárt, és kiderülne egy laborvizsgálatról hogy valamelyik termékbe nem az van, mint amit ráírtak.

Félreértés ne essék, nem vagyok Scitec fan, de sajnos nagyon sokan fikázzák a Scitec-et viszont ésszerű magyarázatot még nem hallottam/olvastam.

2012. jún. 12. 19:31
 4/10 kakao01 ***** válasza:
a scitec tényleg nagyon jó gyártó szerintem ebben senki sem kételkedett, de viszont azoknál az áraknál sokkal olcsóbban be tudsz szerezni kb. ugyanolyan vagy akár még jobb fehérjét vagy akármi mást is. Szerintem ez a magyarázata meg az, hogy ezek az "olcsóbb" termékek világszinten ismertebbek. Amúgy én is veszek scitec cuccokat mert mondjuk a vitaminjaik meg essentialsai tényleg jobbak más gyártókénál de mondjuk az ízületvédőt is scitecet vettem. Fehérjét viszont soha nem vennék a scitecnél.
2012. jún. 12. 19:38
 5/10 kakao01 ***** válasza:
magyarázza*
2012. jún. 12. 19:39
 6/10 anonim ***** válasza:
Egy kérdés: láttál te valaha scitecen (és biotechen) kívül más céget reklámozni hazánkban?
2012. jún. 12. 20:17
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem, éppen ez a kérdés, ha a többi jobb mint a Scitec, azt miért nem reklámozzák agyba-főbe?
2012. jún. 12. 20:35
 8/10 anonim ***** válasza:

Mert akkor nem tudnák ilyen olcsón adni :P Meg mert mi csak egy kis piac vagyunk. Állítom, hogy a scitec termékek azért drágábbak, mert az árkülönbözet a marketingre megy el. Ezzel meg is tudnak szerezni minden mezei júzert, aki csak odáig jut, hogy bemegy a bótba, oszt csá. Aki meg icipicit komolyabban veszi, az utánaolvas, ott meg már nem a marketing számít. És ugye mi magyarok sosem a tudatos vásárlásainkról voltunk híresek.

Ez a jelenség több termékkörben is megfigyelhető.

2012. jún. 12. 20:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Azért a Scitecnek nagyobb itt a reklámja, mert az európai piacra készült az amerikai termékek meg az usanak. de egyébként árban minimális az eltérés. olcsóbban biztos, h nem fogsz jobbat kapni. vehetsz drágábban magasabb fehérjetartalmú fehérjét,de hobbi szinten nem biztos, h megéri. Ha nagy kiszerelésben 5kg-ban gondolkozol, sztem jó az ár\érték arány. de aki azt mondja, h tud olcsóbbat ilyen minőségben vagy jobbat az másolja be és magyarázza meg, h miben jobb főleg egy hobbi testépítő számára.
2012. jún. 15. 17:13
 10/10 kakao01 ***** válasza:

szerintem ez kicsit komolyabb fehérje és még olcsóbb is :) [link]

most csak úgy egyet bedobtam példaként de van még sok más is

2012. jún. 16. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!