Ár/érték arányba milyennek találjátok a Scitec-es 100% Whey Protein Professional-t?
Miért nem találjátok jónak?
Én hosszas keresgélés után is azon a véleményen vagyok hogy nem véletlenül annyi az ára a Scitec termékeknek mint amennyi.
Panasz ritkán van a termékekre, fehérjék, tömegnövelők összetétele, ízvilága, állaga, oldhatósága kimagaslóan jó, illetve a Scitec felvállalja a laboreredményeket a fehérjekiegészítők után, és úgy tűnik hogy elég sokat foglalkozik a cég saját magával, ezzel megbízhatóvá téve a termékeket. Úgy értem hogy nézne az ki, hogy egy cég, amelyek versenyeket szerveznek, több 1000 tápkieget gyárt, és kiderülne egy laborvizsgálatról hogy valamelyik termékbe nem az van, mint amit ráírtak.
Félreértés ne essék, nem vagyok Scitec fan, de sajnos nagyon sokan fikázzák a Scitec-et viszont ésszerű magyarázatot még nem hallottam/olvastam.
Mert akkor nem tudnák ilyen olcsón adni :P Meg mert mi csak egy kis piac vagyunk. Állítom, hogy a scitec termékek azért drágábbak, mert az árkülönbözet a marketingre megy el. Ezzel meg is tudnak szerezni minden mezei júzert, aki csak odáig jut, hogy bemegy a bótba, oszt csá. Aki meg icipicit komolyabban veszi, az utánaolvas, ott meg már nem a marketing számít. És ugye mi magyarok sosem a tudatos vásárlásainkról voltunk híresek.
Ez a jelenség több termékkörben is megfigyelhető.
szerintem ez kicsit komolyabb fehérje és még olcsóbb is :) [link]
most csak úgy egyet bedobtam példaként de van még sok más is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!