Mit csináljak a hasammal? Nagyon vékony vagyok, de mégis párnás a hasam. (Több info)
20 éves vagyok, 167 cm, 48 kg.
Eszemben sincs fogyókúrázni, mindig is vékony voltam. Odafigyelek arra az utóbbi időben, hogy mit eszek, de ezek többnyire egészséges ételek, annyi, hogy kerülöm a gyorskaját és az édességet.
A probléma az, hogy a hasamon és a derekamon mégis van narancsbőr. Ez így hihetetlennek tűnik, de sajnos igaz.
Egy ideje naponta-kétnaponta 3 km távot lefutok, remélem segít valamit.
Mit tegyek? Végezzek még valamilyen mozgást? Mit egyek?
Szeretnék megszabadulni ettől a viszonylag kicsi szépséghibától. Plasztikai sebész szóba sem jöhet, a természetesség híve vagyok.
Előre is köszönet a hasznos válaszokért, tippekért.
Alapvetően ez alkat kérdése. A magasságod és a testtömeged alapján valóban vékony lehetsz, ha így is ott a párna, keveset tehetsz ellene.
A 3 km futkosás akár naponta is nem sokat ér. Szerintem ha komolyabbra, keményebbre veszed a figurát, egyrészt szép, izmos, feszes alakra tehetsz szert, és talán még a narancsbőröd is elmúlik. Súlyzózz keményen (nem, nem leszek tőle túl nagy, egy nőnek az képtelenség) és/vagy kettlebellezz!
és egyél sokkal fehérjedúsabban,mert az adatokból egyértelmű,hogy szinte vega lehetsz.
minden étkezésben legyen.
az,hogy mit egyél,befolyásolja,hogy te csinálod,te veszed,te méred ki,vagy azt kell enned,ami van.
szóval lóvé függő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!