Mik a pankráció alapvető szabályai?
Figyelt kérdés
Mostanában szoktam tv-ben nézni, és nem értem, mért mehetnek be néhányan "csak úgy" a ringbe, és verekedhetnek ők is a 2 féllel?? és ha valaki feladja, mért verheti a másik még az uton kifelé is. Olvastam hogy van szabályszegés, ebbe mi a szabályszegés??? Mikor még a bíró is kap néha...2012. jún. 11. 21:41
2/4 anonim válasza:
Eleve az az első szabály, hogy mindez csak színészkedés, szóval nem ütünk-rúgunk pofán valakit igaziból. Ha nem így lenne, akkor tele lenne hullákkal a szorító...
4/4 anonim válasza:
Szabályok:
PINFALL: Ez az a pillanat amikor az egyik pankrátor lenntartja a másik pankrátort úgy, hogy mindkét válla érinti a földet és a bíró rászámol 3-at. Ez a pinfall győzelem.
SUBMISSION: A submission győzelem az amikor az egyik pankrátor feladja a meccset, általában azért, mert egy olyan fogásba került bele amiből nem tudott kiszabadulni. A föld kopogtatásával jelzi ezt.
DISQUALIFICATION: Kizárás, leléptetés.
COUNT OUT: Kiszámolás. Ha valaki a ringen kívül tartózkodik akkor a bíró elkezd (általában) 10-ig számolni és ha 10-re sem tér vissza akkor count out, kiszámolták és vesztett.
KNOCKOUT: Kiütés. Akkor van ha az illető 10 rászámolás után sem tud 2 lábra állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!