A Pankrácio télleg csak "szinészet"?
Figyelt kérdés
mindenki azt mondja hogy szineszet meg fos meg minden szarnak elhordjak es kivancsi vagyok hogy mi az igazsag2012. máj. 25. 12:31
1/6 anonim válasza:
Igen, téNYleg. Természetesen nagyon magas szintű erő és technikai tudás kell hozzá, tehát egyáltalán nem lenézendő a műfaj. Azonban igen, a meccsek kivétel nélkül mind megrendezettek.
2/6 anonim válasza:
Azért amikor rád ugranak 2 méter magasságból,akkor az bizony fájdalmas tud lenni. Persze, ez csak megrendezett,a közönség szórakoztatása a cél, de volt ott már egy-két csonttörés is...:)
3/6 anonim válasza:
Megrendezett,de komoly kaszkadőri és színészi munka!
4/6 anonim válasza:
tompítják az ütéseket ezért nem annyira fáj inkább rosszul esik
5/6 anonim válasza:
Színészkedés? Mivel magyarázatod hogy az egyik pankrátor lezuhant 24 négy méteröl meccs közbe mikor a létrán állt és szörnyet halt? Ja és a pankrátorok a testüket ,egészségüket kockáztassák amikor pankrációznak csakis is a rajongóknak! (na jó a pénzért is de minden pankrátor a rajongók szórakoztatásáért kockáztassák testüket ,egészségüket egyébként van nagyon sok meg játszás mert minden pankrátornak van egy karaktere amit nem ő választott ki olvastam nagyon sok helyen hogy sok nagyképű pankrátor igazi életbe egy rettentő kedves és jó ember itt van például Maryse (volt diva) nagy képű karaktere volt de igazi életbe egy rettentő kedves nő ,ott van Brok Lesnat nagy képű a karrierje de igazi életbe egy jó fej család apa ! Olvastam nagyon sok weboldalon ! ja és még van egy két meg játszás mert amúgy A.J Lee meg Daniel Bryan csak a műsorba vannak együtt egyébként meg Daniel az igazi életbe Brie Bellával van együtt (volt diva))Tehát a lényeg azok az emberek nagyon kevés dolgot tudnak az igaz pankráció titkáról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!