Activlab Muscle Up proteinből létezik csokis ízesítésű?
Figyelt kérdés
2012. jún. 11. 20:38
2/7 anonim válasza:
Ez most protein vagy tömegnövelő?
Proteinben mit keres 13g cukor? 5g creatin?
Talán töltelék?
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi dirtboy!
Kedves 2. válaszoló: talán 11 ezer ft-ért kapsz 3500g tejsavót, nézzük már el neki hogy nem csúcsminőségű termék. :)
2012. jún. 21. 08:31
4/7 dirtboy válasza:
szívesen
második,
ha valaki beleköt abban hogy van benne 5g kreatin az forduljon orvoshoz mert baj van az agyával.
a ch még oké hogy nem kéne annyi de hogy kreatinba bele kötni azért az durva.
5/7 anonim válasza:
Ti letoltok 100 gramm terméket egyszerre? Mert a 13gr cukrot 100gr termék tartalmazza a leírás szerint. 1 adag inkább 50 gr, abba van 6,5gr az már nem rossz... edzés után azért egy kis plusz dextróz nem árt! Aki tud olcsóbbat kilos áron, az ossza meg az információt, köszi. Tejsavó, 70%!!!
6/7 dirtboy válasza:
persze hogy nem iszunk meg belőle 100g ot,én tudom hogy 100gban van annyi maltodextrin de hogy a kötekedő társam tudja e azt nem tudom,lehet hogy nem.
7/7 anonim válasza:
Próbáltad már ezt? Csokis ízben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!