Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » MUSCLETECH PREMIUM MASS...

MUSCLETECH PREMIUM MASS GAINER vélemémyek?

Figyelt kérdés
[link] .. vagy: [link]
2012. jún. 10. 11:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A maltodextrin keményítőből készült hidrolizátum! Főképpen kukoricából készül, de más keményítőből is gyártják. A maltodextrin egy nagymolekulás szénhidrát polimer. A maltodextrin nagymolekulái hasonlóak a ’glukózszirup’ illetve a dextróz molekuláihoz, mindkettő rövidláncú molekulákkal rendelkezik. (= maltodextrin = nagymolekulás szénhidrátpolimer). A kukoricakeményítő hasonlóan a maltodextrinhez, glukózsziruphoz, és a dextrózhoz extrém nagymolekulás anyagok, de egyáltalán nem tartalmaznak glukóz monohidrátot.


A nagymolekulás kukoricakeményítő hidrolizátum csak egy kifejezés, mely valakinek a fejéből kipattant. Valójában nincs ilyen szakkifejezés a táplálkozástudományban, viszont jól mutat a termék címkéken, és a leírásokban, akkor is, ha ebből a vegyészeken kívül más nem igazán ért egy kukkot sem. Az emberek többsége nem sokat konyít ehhez a témához, ha olyan szakszót olvasnak, melyet nem értenek, már meg vannak győzve arról, hogy az adott termék tudományos alapokon jött létre, és nem veszik észre, hogy csak a marketing áldozataivá váltak.


A "Vitargo", a körülötte zajló kereskedelmi manipuláció ellenére, kémiailag megegyezik egy nagymolekulás maltodextrin szerkezetével, tehát nem más a Vitargo sem, mint egy keményítő hidrolizátum. Olcsó, mivel savtechnológiával és nem enzimatikus disszociációval gyártják, azonban az erős marketing ellenére NEM MÁS, MINT MALTODEXTRIN, csak egyszerű nagymolekulás kukoricakeményítő hidrolizátum.


Mivel az átlag vásárló, nem tudja megkülönböztetni, hogy van e értéke annak amit vesz, vagy megveheti ugyanazt, jóval olcsóbban, ezért figyelje a csomagoláson az összetevők végződését. Ha hidrolizátumra (hydrolysat) végződik, akkor az nem más, mint egy egyszerű nagymolekulás kukoricakeményítő hidrolizátum, annak ellenére, hogy az milyen reklámkörítéssel van hírdetve.


A Vitargo tehát hidrolizált kukoricakeményítő pontosan úgy, mint a maltodextrin. A hidrolizátumokban nagyon sokféle, különböző, összetett molekula van, mint pl. glukóz-monohidrát is, igaz a Vitargoban ebből meglehetősen kevés (kb. 1-2 %, DE 1-2 fokú vegyület)

2012. jún. 11. 07:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/16 dirtboy ***** válasza:

ez mondjuk már ott meg bukik hogy hogy a vitargo árpa keményítőből van kivonva nem kukoricából.

a dextróz meg gyorsabban szívódik a maltodextrintől és jobb is dextróz edzés után mint malto.

magyarán már akkor ott tartunk hogy ahonnan az infót szedted azt állítja a dextróz jobb mint a vitargo még ha ezt így nem is írta le.

molekula súlyuk meg ku rvára nem egyezik meg.

glikogént a vitargo gyorsabban vissza tölti.


felőlem hihetsz a maltodextrinben nekem mindegy,ahogy gondolod.

2012. jún. 11. 09:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/16 anonim ***** válasza:
A "Vitargo", a körülötte zajló kereskedelmi manipuláció ellenére, kémiailag megegyezik egy nagymolekulás maltodextrin szerkezetével, tehát nem más a Vitargo sem, mint egy keményítő hidrolizátum.
2012. jún. 12. 06:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/16 dirtboy ***** válasza:
attól még jobb mint a malto
2012. jún. 12. 08:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/16 anonim ***** válasza:

Végre valami jó tömegnövelő:


[link]

2012. jún. 17. 21:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/16 anonim ***** válasza:
Az tényleg jó.
2012. jún. 17. 21:47
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!