Kedves hozzáértők! Milyen küzdősportba kezdjek?
ja-ja.
a küzdősportban a legfontosabb a deréköv ereje,az tart mindent.
rendbe kellene hozni a derekad előbb,vagy ugye a sérvet nem lehet,de javítani lehet rajta.
gerinctornával,vagy a fegyencedzésben is vannak híd-has gyakorlatok és a kettlebell edzésnek is utánanézhetsz és kezdj el járni rá.
nyomasd fél évig legalább,és utána berakhatsz mell heti 2 ökölvívó edzést.
"az idő úgyis fogja rontani"
ha kőkeményre edzed a gerincmerevítődet,hasadat,akkor az idő bekaphatja,nem tud vele mit kezdeni,rontani.
Köszönöm a segítségeteket!
utánanéztem a fegyencedzésnek, meg a kettlebellnek is, jól hangzanak! Az amit a merevítőről és a hasról mondtál is tetszett...csak egy problémám van... A hasamnál még két sérv volt, amik most stagnálnak, de ha nagyon ráerőltetek, előjönnek, köldökkapu és lágyék. Emellett egy kb 15 centis részen nem ér össze a medencém(valószínűleg ez a korai porckorongsérv kiváltója), így az a terület még gyengébb. Tévedés ne essék, nem egy ágynakesett valaki vagyok, elég jó erőben érzem magamat, csak ezt szeretném fokozni. A két fenti módszer nagyon alkalmasnak tűnik számomra, csak körültekintő szeretnék lenni, a teljes kórkép tükrében, hogy minek is kezdjek neki, mi lenne a legoptimálisabb. kb 10 kiló felesleg azért van rajtam felsőtesten, gondolom ha azt leadnám első lépésként már könnyebb dolga lenne a derekamnak és a lábaknak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!