A lovaglás tényleg fogyaszt?
Figyelt kérdés
Már sok helyen olvastam és pár ember is mondta, hogy elvileg igen.. Szóval arra lennék kíváncsi, hogy ebben mennyi az igazság. Előre is köszönöm.2009. júl. 3. 00:04
1/11 anonim válasza:
Nem sok. Erősít jónéhány izomcsoportot,de nem éget zsírt
2/11 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy jobban fogyasztana, mint bármelyik más sport, a lényeg, hogy sportolj valamit.
Négy lovunk van, rendszeresen járunk ki velük teepre, tehát ha elvileg a lovagás jobban fgyasztana, egy gramm feleslegnek se szabadna rajtam lennie...és mégis van :)
3/11 anonim válasza:
Nekem egy nyár alatt lement tőle a hasam, úgy, hogy heti két-háromszor lovagoltam egy órát. Jó, eredetileg sem volt olyan vészesen nagy, de szemmel láthatóan eltűnt.
4/11 anonim válasza:
Igen. Sok ember kételkedik benne, ezek azok az emberek akik a lovaglást sportnak sem tekintik, hiszen csak "utazol" a ló hátán.. Hát őket megnézném egy óra kemény munka után :) Egyébként a ló körüli munka (szénahordás, nyeregpakolás stb) sokkal jobban erősít, úgy, hogy észre sem veszed, hiszen ez hozzá tartozik a lovazáshoz :)
5/11 anonim válasza:
Én két hónap alatt 9 kilót fogytam. Neked sikerült fogynod?
6/11 A kérdező kommentje:
Nekem egy hónap alatt kb. 5 kiló ment le. Mondjuk mellette diétáztam is, szóval nem tudom, hogy melyik érte el a hatást a kettő közül, de picit izmosodtam is, szóval tuti használ a lovaglás. :)
2010. febr. 12. 01:20
7/11 anonim válasza:
Na ugye! Szerintem a kettőnek együtt köszönheted a dolgot. Szerintem lovaglás nélkül nem lett volna ilyen nagy eredmény. Én úgy fogytam a 9 kilómat, hogy elfelejtettem enni. Kimentem a lovardába reggel, és este mentem haza.
8/11 marcipanfelho válasza:
szerintem ha heti 1x-2x jársz nagyon nem fogsz tőle... izomzatot erősíti meg szép tartásod lesz :D
9/11 anonim válasza:
Hát én csak arról tudok h izmosít.:)
10/11 anonim válasza:
végül is részben de inkább izmosít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!