Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a fehérjeporról?

Figyelt kérdés

[link]

23éves lány vagyok és szeretnék izmosodni. Amellett hogy normálisan étkezem edzés után szeretném ezt fogyasztani, hogy meglegyen a megfelelő fehérjebevitel, és, hogy ne veszítsek az izmomból, elég vékony alkat vagyok.

Edzés alatt értem:

Minden másnap comb,kar,has erősítő gyakorlatok (fitness), súlyzós kar gyakorlatok.

2012. jún. 8. 14:13
 1/9 anonim ***** válasza:

Nahát, majdnem meglepődtem (:

Vannak ennél olcsóbbak is, hasonló minőségben.

Nem is kevés. Syngex, Myofusion, Twinlab, Stillmass, Mutant, Biotech, Dymatize, et cetera...

2012. jún. 8. 14:27
 2/9 A kérdező kommentje:
Ennél olcsóbb? Ebből 1kb 6000ft. De egyébként amit még leírtam amellé jó, ha szedek ilyet?
2012. jún. 8. 14:29
 3/9 A kérdező kommentje:
* 1kg
2012. jún. 8. 14:30
 4/9 Zakathol ***** válasza:

Jéé: 1kg 4000ft :)

[link]

2012. jún. 8. 14:39
 5/9 anonim ***** válasza:

Azért a tömegszázalék sem mindegy. Ez a scitec csak 73%-os, míg a linkelt syngex 80. Csináltam egy táblázatot 18 fehérjével, belekalkulálva a tömegszázalékokat is, és ez a scitec termék, pláne ilyen kiszerelésben (hiszen mint tudjuk, a nagyobb mindig olcsóbb) eléggé a végén kullogott. Szóval igen, van olcsóbb, kb bármi (:

De ha épp sok a felesleges pénzed, azt veszel, amit csak akarsz. De ha egy kicsit tudatosan akarsz vásárolni, akkor nyakadba veszed az internetet, és fél óra alatt egy talicskányi olcsóbbat találsz. Ne feledd, egyszer háziasszony lesz belőled, meg kell tanulni gazdálkodni :P

2012. jún. 8. 14:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Ja, és nemtudom pontosan mifélék azok a gyakorlatok, de tán a hátat sem ártana edzeni.
2012. jún. 8. 14:53
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:)

Hát az ár a legkevésbé sem mindegy! Viszont nem vagyok elég tájékozott a fehérjeporok világában, ezért tettem fel a kérdést, szóval, ha bárki tud olcsó, de azért megbízható terméket, az ne habozzon!:)

A gyakorlatok:

20perces intenzív comb formálás/erősítés

20perc hasizom (hasprés, lábemelés, ezek kombinációja..stb)

ha még van rá időm/energiám akkor karra súlyzós (1-2 kilóval..mivel elég vékony vagyok egyelőre ennyivel)

hátamat hogyan edzem?

Egyébként szívesen fogadok minden tanácsot, mert nem elég összetett az edzéstervem és a táplálkozásom sem a legtudatosabb! (egyelőre)

2012. jún. 8. 15:10
 8/9 anonim ***** válasza:

Syngexet veheted, de ha bevállalós vagy, Myprotein (: 5 kiló 14400, és ugyan megoszlanak a vélemények, de inkább a jó felé hajlik a dolog. Annyi a titka, hogy csak natúr tejsavófehérje, semmi ízesítés meg extra. Nekem is van, nem tűnik rossznak, csak a végefele már unom nagyon a natúr ízét is :D

Ha pesti, szegedi, debreceni v tatabányai vagy, akkor van lehetőséged személyesen is elmenni pár webshopba. Pest, Szeged: shop.builder (nem a legolcsóbb, de néhány esetben ha személyesen mész el érte, megspórolod a postaköltséget, és úgy már az), Debrecen: bodybuildingbolt.hu, Tatabánya: muscleteam.hu, aztán még ha jól emlékszem Dunakeszin és Nyíregyházán is van egy-egy, de már nemtom melyikek :D Nézelődsz, tömegszázalékot nézel, árt nézel, postaköltséget nézel, számolsz, és döntesz. Sőt, ha nagyon nagyon nem mindegy a pénz, megpróbálkozhatsz egy kevert fehérjével is, csak az ízét sokan nem szeretik, Power Protein v Power Pro. Ínséges időkre megfelel.

Aztán, edzésterv: aránytalan nagyon, nem kell az edzés harmadát a hasra fordítani, a comberősítő gyakorlatok meg remélem nem a nyitogatás-becsukás, mert az semmire nem jó. Max a hálószobában. A karra meg nem "amikor jut rá erőm", hanem mindig kéne, és biztos vagyok benne, hogy 1-2 kilónál többet bírsz te, nem kell megijedni a súlyoktól. Hátra meg súlyzók, netán gépek nélkül nem is igazán lehet, így ha van lehetőség konditeremre, ezt ajánlom: [link]

Mindenre kell edzeni, így lesz arányos, szép, formás, izmos tested.

2012. jún. 8. 15:27
 9/9 anonim ***** válasza:

[link]

Ez a protein 13.300Ft 73%-os protein tartalmú, whey koncentrátumot tartalmaz.

[link]

Ez a protein 13.700Ft 80%-os whey koncsntrátum, izolátum és hidrolizátum. Hozzáadott L-Leucin, beta ecdysteront 10 fajta vitmainmátrixot tartalmaz. Ami a lényeges minden proteinnél a BCAA , és EAA tartalom. Ebben a proteinben ez 28% és 51% !

2012. jún. 9. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!