Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Aikido vagy ninjutsu? Melyiket...

Aikido vagy ninjutsu? Melyiket válasszam? és miért? Indokot kérek!

Figyelt kérdés

(késes kriszek meg aczélok kíméljenek)

válaszokat előre is köszönöm:)

2012. jún. 8. 12:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

(Már egyikük se gyikezik mellesleg a leghozzáértőbbek közt voltak az oldalon)

Azt válaszd amelyiken jobb minőségű az edzés, több szemináriumot tart külföldi mester, több edzés van, a haladókkal együtt dolgoznak a kezdők (tehát nincs kezdő csoport), nem bohóckodnak gyenge minőségű "erősítéssel"

2012. jún. 8. 12:12
 2/6 A kérdező kommentje:

értem köszi. lehet valamit tudtak csak túlságosan okoskodóak voltak gyakran.. amúgy voltam ninjutsun és amerikai az egyik mester és elég kemény. :D

további ötleteket várok

2012. jún. 8. 12:23
 3/6 anonim ***** válasza:
istenkém, neutron, köszi, rég röhögtem ekkorát! leghozzáértőbbek...
2012. jún. 8. 12:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Örülők bár nem értem min röhögsz ekkorát. Mutass olyan gyik felhasználókat akik hasonlóan értenek a harcművészetek világához.
2012. jún. 8. 13:03
 5/6 anonim ***** válasza:
az aikidot válaszd. az utcan önvédelemre sokkal jobb könyebb vele leteríteni egy 10-20kg val nehezebb embert is..a ninjutsu az ilyen ninja harc a ninják pedig az ölés mesterei ezért általában hátulról támadtak de pl. egy samurai ellen nem volt esélyük.
2012. jún. 10. 13:50
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat hát igen kettővel feletti hozzászóló van valami. Köszi neutron lovag :D köszi mindenki.
2012. jún. 10. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!