Irtam levelet Rubint Rékának és azt irta vissza hogy juli.9 ad nekem időpontot egy konzultációra.15ezerért. Volt már vki ilyenen?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor végül is ott mi volt a lényeg ugy értem érdemes lenne be fizetni a pénzt erre az egy alkalomra? Mert alkalmanként/15 ezer2009. júl. 2. 10:14
1/11 anonim válasza:
Fogyni akarsz? Nem hiszem, hogy bármi újdonságot fog neked mondani!
Kidobott pénz!
2/11 anonim válasza:
Nem tudok erről semmit, de ha itt nem kapsz választ akkor próbálj meg más fórumokon rákeresni, mert én sem vagyok benne biztos, hogy mész vele bármire is.
3/11 anonim válasza:
Vagy lehet, hogy mész, de addigra a gatyád is rámegy... Ennél költségkímélőbb megoldások is vannak.
4/11 anonim válasza:
Pont Rubint Réka???Hisz becsapja az összes nőt aki szeretne fogyni...Mert ugye ő azt mondja,hogy a tornájával,és a betartott diétájával,te is lehetsz olyan jó alakú mint ő csak akarat kérdése az egész.Engem meglep,hogy ha igaz amiről csodálkozva és pislogva mondja,hogy hatásos akkor miért ment el plasztikai műtétre,hogy feszessé tegye a hasát,és szilikonossá tegye a melleit...Én is szeretnék olyan jó alakú lenni,de nekem nincs annyi pénzem,hogy fizessek 1 millát egy ilyen plasztikai sebésznek...igaz nem is feküdnék kés alá...Nem azt mondom,hogy ha valaki sokat tornázik(akár az ő DVD-jén) és tudja,hogy mikor mit,és mennyit kell enni az nem fog lefogyni...SŐT biztos,hogy szép eredményes fogyása lesz...de soha nem lesz olyan alakja mint a Rubint Rékának(főleg ha a nő szült már 1-2 gyereket)...A plasztikai műtét tud csodákat tenni...
5/11 anonim válasza:
12:17 szerintem senki sem hiszi, hogy ha Rubin Réka tanácsait követi, egy az egyben úgy is fog kinézni. Mindenkinek megvan a saját teste és annak korlátai, aki meg ezt nem tudja ép ésszel felmérni, az meg is érdemli, hogy bepalizzák.
6/11 anonim válasza:
Ennyi pénzért?? 5ezret se adnék érte... Szerintem semmiképp ne menj el. itt van előtted az internet, tele információkkal, Rubint Réka semmi újat nem fog tudni mondani.
7/11 anonim válasza:
Biztos hogy nem adnék ki erre ennyi pénzt, sztem még 1000 ft-ot se nagyon. ha utánanézel neten a Réka féle programnak, valamint megnézel pár dvd-t, ugyanott tartasz, mintha élőben "konzultáltál" volna vele... nincs jobb helye annak a 15.000 ft-nak, de most őszintén??
8/11 anonim válasza:
15.000 ft az 3 havi terembérlet, vagy kb 14 kiló csirkemell, ami egy 60 kiló körülni nőnek 1 hónapra elég és kivitelezhető vele egy tökéletesen tiszta étrend. Mellesleg nem akarnám ismételni az előttem szólókat, de ez a Rubint Réka dolog egy parasztvakítás, mindenki aki bennevan a témában tudja, hogy ő sem a norbi update-el diétázta le magát, mégha a marketing ezt is mondatja vele!
9/11 anonim válasza:
15000-t én semmiképpen nem adnék ki érte...egy ideig tornáztam Rubint Réka dvd-kre..de nem sok mindent értem el vele..én most kb. egy-másfél hónapja másféle tornát csinálok aminek az eredményét centiben kell nézni nem kilóban és ilyen eredményket még sosem értem el
10/11 A kérdező kommentje:
köszönömm a sok választ ,szerintem se megyek el enyi pénzé.de a utolsó embertől aki irt azt szeretném kérdezni hogy ő milyen fajta tornát csinál?
2009. júl. 3. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!