Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Myprotein vélemények? Elég jó...

Myprotein vélemények? Elég jó áron van, hiszen 5kg tejsavó 14 400Ft-ért. Nem igen találok olcsóbbat. Nincs benne semmi "trükközés"? (Többi lent! )

Figyelt kérdés

Úgyértem hogy ugyanolyan jó minőségű mint bármely más tejsavókoncentrátum, attól függetlenül hogy ízesítetlen?

Kevernék hozzá valamilyen ízesített fehérjét, és ennyi.

2012. jún. 2. 15:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

mivel bunnyék bevizsgálták, hitelesen nem tudom, de nem kötelező megfogadni senkinek itt a véleményét

Én is azt kérdezem pontosan mit vizsgált be ez az illető? A termékek neveit is felsorolta tételesen? Hol olvasható pontosan a lista? Mely termékekről van szó? Ezek fontosak lennének, mert amíg ezt nem tudod ide linkelni, addig ez alaptalan rágalom!!!

2012. jún. 2. 21:58
 12/21 anonim ***** válasza:
a wpc80 néven árult 1 kg-os zacskósra gondoltam és igen megjártam vele sajnos..
2012. jún. 2. 21:59
 13/21 anonim ***** válasza:
2012. jún. 2. 22:03
 14/21 anonim ***** válasza:

Az nem a Myprotein. Ez megint egy tág válasz. Ugyan is sok wpc80 átlátszó tasakos kering.

Megkérdezhetem, hogy Te honnan tudod, hogy amit a Te vettél az hamisytvány? Bevizsgáltattad?

2012. jún. 2. 22:05
 15/21 anonim ***** válasza:

[link]

Ebben a cikkben sem márka nevet, sem a dizájner protein nevét nem látom. Nincs felsorolva. A két beszúrt kép olyan kép amiből pedig nem lehet megállapítani, hogy mely termékről van szó.

2012. jún. 2. 22:10
 16/21 anonim ***** válasza:
nézd meg a videót a végén beszél róla bunny az átlátszó zacskósra gondolok, de nekem mindegy felőlem ehettek kutyasz.r is
2012. jún. 2. 22:27
 17/21 anonim ***** válasza:
Itt sem hallok sem márkanevet, sem dizájner nevet.
2012. jún. 2. 22:43
 18/21 anonim ***** válasza:
mindenki azt vesz ami neki jól esik... ne fájjon az ha vannak emberek akik veszik az olcsó zakcsós lötyi sz@rt netről olcsón... ő bajuk... de hakicsit gondolkoznának.. megnéznék a csomagolást.. olcsó sz@r az is... "80%" ... ja persze .. 100% whey pro proff van 13.000 Ft-ért 2,35kg és ez 73%-os fehérje tartalommal bír... gondolkozni kéne
2012. jún. 4. 00:35
 19/21 anonim ***** válasza:

Azok a forgalmazók akik csilis dobozokban vagy zacskókban árulják a fehérjét, ugyan azt adják el, mint a Myprotein csak másfélszer annyiért.

Ez egy kicsit csúsztatás:

A Myprotein Impact Whey alapanyag semmi más.

Egy dizájner alapanyag + íz + emésztő enzimek (minimum).

Ha megnézem a Myprotein azon proteinjeit, amelyek már szintén dizájnerek, azok bizony ott is drágák.

2012. dec. 20. 22:04
 20/21 TK421 válasza:
Annyit még tegyünk hozzá,hogy szállítási díj valóban lehet,de tudtommal bizonyos összeghatár felett azt el szokták engedni.Viszont milyen áfa meg vámról beszél??Ezzel is hülyeségeket mond!EU tagállamok közti vásárlásnál NINCSEN áfa és vám.
2013. júl. 11. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!