Myprotein vélemények? Elég jó áron van, hiszen 5kg tejsavó 14 400Ft-ért. Nem igen találok olcsóbbat. Nincs benne semmi "trükközés"? (Többi lent! )
Úgyértem hogy ugyanolyan jó minőségű mint bármely más tejsavókoncentrátum, attól függetlenül hogy ízesítetlen?
Kevernék hozzá valamilyen ízesített fehérjét, és ennyi.
mivel bunnyék bevizsgálták, hitelesen nem tudom, de nem kötelező megfogadni senkinek itt a véleményét
Én is azt kérdezem pontosan mit vizsgált be ez az illető? A termékek neveit is felsorolta tételesen? Hol olvasható pontosan a lista? Mely termékekről van szó? Ezek fontosak lennének, mert amíg ezt nem tudod ide linkelni, addig ez alaptalan rágalom!!!
Az nem a Myprotein. Ez megint egy tág válasz. Ugyan is sok wpc80 átlátszó tasakos kering.
Megkérdezhetem, hogy Te honnan tudod, hogy amit a Te vettél az hamisytvány? Bevizsgáltattad?
Ebben a cikkben sem márka nevet, sem a dizájner protein nevét nem látom. Nincs felsorolva. A két beszúrt kép olyan kép amiből pedig nem lehet megállapítani, hogy mely termékről van szó.
Azok a forgalmazók akik csilis dobozokban vagy zacskókban árulják a fehérjét, ugyan azt adják el, mint a Myprotein csak másfélszer annyiért.
Ez egy kicsit csúsztatás:
A Myprotein Impact Whey alapanyag semmi más.
Egy dizájner alapanyag + íz + emésztő enzimek (minimum).
Ha megnézem a Myprotein azon proteinjeit, amelyek már szintén dizájnerek, azok bizony ott is drágák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!