Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tudom a combom belső...

Hogyan tudom a combom belső felületén levő izmot edzeni?

Figyelt kérdés
Egyáltalán annak mi a neve?

2012. jún. 2. 10:38
 1/3 dirtboy ***** válasza:
fingom nincs melyik izomra gondolsz pontosan de guggolás,lábtolás,kitörés,lábnyújtás edzi az egész kvadricepszet,sőt némelyik az egész combot.
2012. jún. 2. 10:58
 2/3 Zakathol ***** válasza:

Válassz egyet:

Elölnézet: [link]

Hátulnézet: [link]

2012. jún. 2. 11:04
 3/3 anonim ***** válasza:

"Ha edzőteremben hölgyet lábazni látunk, akkor leginkább a combközelítő/combtávolító gépen dolgoznak. Rendkívül magas ismétlésszámmal, kevés koncentrációval, elegáns testtartással, legrosszabb esetben újságot olvasva. Persze mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy mennyire akarja komolyan venni teste formálását, az edzést, de azt kijelenthetem, hogy ezeknek a gyakorlatoknak nem sok eredménye van. Legalábbis a cél szempontjából. Ha a célunk a formás, feszes lábak elérése, akkor feleslegesen fáradunk 50 ismétléssel a tárogató gépen.A comb belső izomzata rendkívül kicsi a többi részhez képest, tehát magát az adott izomköteget nem kell ilyen nagy figyelemben részesíteni, mozgatni tudjuk kellő mértékben guggolással, kitöréssel is.Ha valaki úgy érzi, hogy arrafelé, tehát a combja felső-belső részén, valamint a külső részén túl sok felesleg van, az szintén ne töltse azzal az időt, hogy végtelen számú ismétlést hajt végre ezeken a gépeken. Nem fog eredményt elérni. Talán a felesleg alá beépül egy kis izom is, eredményként vastagabbnak látszik majd a comb. Ahogy mondtam, nem ott fogunk fogyni, ahol a gyakorlatot végezzük, mivel lokális zsírégetés nem létezik. Hogy honnan fogyunk, az a genetikánkban kódolt. Nagy szerencsével történhet ilyen, de nem jellemző. "

[link]

2012. jún. 2. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!