Húzódzkodás? Izmosodás a fő cél?
eddig úgy edzettem hogy napi 5 ször húzódzkodtam(meztelen harcos) és így mostmár egyhuzamban megy 6 darab
azonban úgy érzem hogy így az izmaim nem fáradnak el
azt szeretném ha a karjaim kemények lennének(ha mondjuk feszítek és megfogják akkor ne lehessen benyomni)
tudnák magamra súlyokat is rakni
szerintetek ezt hogy érjem el?
Ha az izmosodás is szempont, akkor súlyzós edzéssel egészítsd ki az edzésedet.
pl.: [link]
Én szoktam húzódszkodni, szűk fogással, befelé néző tenyérrel. 6db től ne is várj sokat. Én 4x12öt csinálok. És a 4. sorozat már egyenesen FÁJ. Próbálj meg többször csinálni 5-6ot. majd késöbb emeld az ismétlésszámot.
Ha izmosabb akarsz lenni, akkor Montez linkjét feltétlenül ahsználd :)
nincs lehetőségem kondira(pénz és itthon felszerelés sincs csak húzodzkodó :S
ezért kérdeztem így
Nem muszáj meinden nap húzódzkodni, főleg ha izmosodni szeretnél, mivel az izmonak regenerálódni kell, akkor fog nőni.
Heti 3 elég neki bőven. Ha nincs cuccod, akkor fekvőtámasz (ha hátizsákba teszel nehezéket, akkor jobban terheled és nő a mellizom), fekvőtámasz kézállásban, tolódzkodás két szék között, húzódzkodás szélesen felső fogással, húzódzkodás szűken alsó fogással (ez megy leginkább bicepszre), lábemelés függeszkedve, hasprés, guggolás, kitörés, vádli állva. Mindenből 3-4*max ismétlés. Feloszthatod alsó test-felső test napokra is. és akkor mehet heti 4 edzés. H:felső test, K: alsó, Sz:pihi vagy kocogás, Cs: felső test, P: alsó. Hétvége: aerob edzések.
De felosz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!