Ezt megtehetik? Kellemetlen helyzet.
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Kettő napos kiránduláson voltunk az osztállyal, ma értünk haza. Tegnap este szokásom szerint megittam a vaníliás proteinturmixom, amit meglátott a biológia tanár, majd kiselőadást tartott a szobában hogy milyen egészségtelen amit csinálok... Próbáltam elmondani, hogy ez semmiféle dopping de ő erre habogott. Most az osztálytársaim elég furcsán néznek rám, milyen érvekkel magyarázzam ezt ki?
2012. máj. 31. 20:29
1/13 anonim válasza:
majd vki belinkeli neked a bunny-s videót,aztán azt körbeküldöd nekik és a tanárral is megnézeted.
egyébként meg tényleg jogos a felháborodásod.
annyit kellet volna mondanod neki,hogy akkor a csirkemell is dopping?
2/13 A kérdező kommentje:
Érdekes, mert most mindenkinek ilyen koxos állat benyomása van rólam, a lányok körében...
2012. máj. 31. 20:38
3/13 anonim válasza:
Ha ennyire sötétek akkor nem kell velük foglalkozni ennyi az egész.
Ki kell nevetni őkek oszt annyi.
4/13 anonim válasza:
Versenyszerűen sportolsz, hogy ennyi fehérjére van szükséged? Vagy egyszerűen csak olvastad valamelyik testépítő oldalon, hogy ettől lesznek szép nagy izmaid?
5/13 A kérdező kommentje:
Nem versenyszerű, focizok, kosarazok, floorballozok, meg alaklomszerűen kondizok :D
2012. máj. 31. 20:40
6/13 anonim válasza:
Akkor viszont nem sok értelme van proteinturmixot innod. Persze ártani nem fog, csak felesleges, ha nem súlyzózol komolyan.
7/13 A kérdező kommentje:
Mivel vízzel a kakóport nem tudom úgy összekeverni, hogy valami íze is legyen, egyébként hetente 2× 90percet szoktam súlyzózni.
2012. máj. 31. 20:44
9/13 anonim válasza:
Miket mondott a tanár? Csak annyit, hogy ez rossz és kész, vagy jöttek a szokásos koksz-vese-műizom "érvek" is?
10/13 A kérdező kommentje:
Evvel fogom tönkretenni magam, 40 éves koromra az izmaim nem fognak rendesen működni, a szervezetem tönkrevágom, nincs szükségem ilyen korban még doppingokra, tudja hogy emiatt nagyon menőnek érezhetem magam, hogy ilyeneket iszok, de higyjem el nem vagyok menő stb...
2012. máj. 31. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!