Ezek szerint én nagyon puhány vagyok?
Itt olvasom mindig, hogy azt írjátok, hogy 4-5 kg-os súly 10 éves gyereknek sem súly, max bohóckodni lehet vele.
Hát én most edzek kb, 4.-5. alkalommal, de guggolást egyelöre 2x4 kg-os súlyokkal csinálom, de például egy oldalra emelés(vállra) csak 2x2 kilóval megy...Bicepsz is 4...
Hát most elég bénának érzem magam...Fekvötámaszt meg kb sosem tudtam, és ezért utálom magam:(
Leszek még jobb?:(
21/L
Az a baj, hogy a lányok nagyon szoktak félni a nagy súlyoktól, pedig a nemek között izomrost felépítésben semmi különbség nincsen. Egyedül ott van különbség, hogy az izmok növekedéséért felelős tesztoszteronhormon töredéke a férfiakban lévő mennyiségnek - így a nőknek sokkal nehezebb nagyobb izomtömeget építeni, mondhatni egy bizonyos szint fölött lehetetlen, mert több izom pusztul le, mint amennyi képes regenerálódni, ha már olyan nagy a terhelés. A tesztoszteron felel az izmok gyors regenerálódásáért - ezért pl. ha egy nő szteroidot szed, ami a tesztoszteronját megemeli, akkor képes csak olyan nagy izmokat építeni, de ezzel más is együtt jár: kisebb mellek, szőrösödés, női nemi szerv elváltozása.
Szóval nem kell félni a nagy súlyoktól, és az meg egyértelmű, hogy ha 21 évig nem súlyzóztál, akkor most nehezen kezded el. De kitartónak kell lenni és menni fog!
Hát azért most megnyugtattatok;)
És hozzá kell tennem: mindannyian az igazat mondtátok a súlyzós edzéssel kapcsolatban.
Előtte 2-3 hónapig Rubint Rékáztam, de eredmènye az nem sok volt...
A mostani edzésemmel már most több eredményt látok;)
Szóval elég ostobák vagyunk(én már nem) néhány nőtársammal együtt, ha a "pinalegyezgetéssel" eredményt várunk;)
Toldi Zsuzsi vagy a Horváth Zsuzsi sem a semmivel érték el azt a testet;)
Megsúgom, hogy Rubint Réka se a Rubint Réka edzéstől olyan, amilyen :D Ő is keményen edzett, súlyzós edzést is, ez látszik az izmain. Az már csak a hülye Norbis marketing végeredménye, hogy eladják ezt a DVD-tokba csomagolt reményt az embereknek. Kb. a Norbi pékáru is ilyen kamu, már megbüntették érte párszor, hogy megtéveszti a fogyasztóit a "csökkentett szénhidrát tartalmú lisztből készült" szöveggel, mivel bemérték, és totál ugyanolyan lisztből van az ő péksütijük is, mint a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!