Melyik a leghatásosabb harcművészet amit az utcán is tudnék alkalmazni?
Szia!
Én 3 évig Thai-boxoltam, ám tudni kell, hogy e fajta önvédelmi típus Nem teljesen az, amire sokan gondolnak. Evvel a stílussal csak megfékezni tudod, hogy Te szenvedj el különösebb ütéseket, vagy ezeket visszahárítani a támadóra. A legjobb önvédelem az a Jui-Jitsu ( Judo-t direkt nem mondom, mert avval az utcán semmire sem mész)
A Jui-Jitsu egy több az egyben harcművészet, a leghatásosabb fogások, szorítások vannak benne. Igaz, elég sok idő kell az elsajátításához, illetve egy kis taktikai érzék is kellene, persze fizikum is, de az utcán messze a legjobb, sakkban tudod tartani az ellenfeled szinte korlátlan ideig, ellenben a boxal,hisz avval egy jól beirányzott ütés, rúgás is csak az ellenfél meghátrálását jelenti, nem tudod utána felelősségre vonni. Remélem segítettem (Ilyen karatét ne is hozzatok szóba, Magyarországon egy normális hely sincs, ahol rendesen ki tudod sajátítani.)
33%os hasznosságot hogyaviharba lehet elérni? én direkt szívatom, ostorozom, ekézem a népet, de sehogyse megy 60 alá :(((((
Bár, mondjuk ekkora baromságokat se tudok válaszolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!