Szerintetek is egy csomó jó alakú lány szaladgál az utcán?
Lány vagyok és bárhova megyek látok egy csomó jó testű lányt és kicsit irigylem őket h ilyen jó alakjuk(mondjuk sztem genetika) van igaz én is sportolok de sosem lesz olyan jó alakom mint nekik :/
Mármint sovány vagyok :/ nincs lábam meg popsim :/ hiába feszes de mondjuk nadrágba ilyen pipa lábam van :/
Na de elég belőlem :D
Szerintetek is? Nektek mi a véleményetek?
Szerintem meg nem :D Inkább inverz a helyzet, pont hogy sok a deszka meg a zsíros, a lányok nagytöbbsége itten Nagyfaluban teljesen antisportos. Sajnos : (
És én fiú vagyok :D
Hát akkor másmilyen az ízlésünk :D
Amúgy lehet akármilyen jó alakod (genetikai határokon belül), csak meg kell találni hozzá a megfelelő sportot. A súlyzós edzés erre megfelel.
szerintem is sok jó alakú lány van itt bp-n:)
lehet csak azért ilyen szembetűnő nekem,mert nekem nincs olyan jó alakom és én is szeretnék olyat:/
amúgy én is sportolok és elég vékony lábaim vannak:(
17L
az alakjuk,csontozatuk lehet jó,de a 90%uknak jó 10-15% több a testzsírja mint kellene,vagy nekem tetszene.
sok narancsbőröst látok,vagy normál alakút,de plöttyeteget.
olyat akinek tényleg jó alakja és szép egyenes tartása van napi 1-2őt ha látok,pedig egész nap emberek között vagyok,uh egész nap jönnek mennek a csajok.
köszi mindenkinek :)
jöhetnek még válaszok érdekel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!