Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Valaki aki ért a fehérjékhez!...

Valaki aki ért a fehérjékhez! Ebben az esetben vegyek, vaghy nincs rá szükségem?

Figyelt kérdés

Először is: NEM értek hozzá! A kérdésem az lenne, hogy elkezdenék diétázni, de azért nem szeretnél löttyett lenni, és vettem már L-karnitint, de arra gondoltam, hogy veszek fehérjét is, vagy nem kell? Amőgy nem vagyok puding, mert boxolok, de nem tudom, hogy mit tegyek. És ha vegyek milyet?

Köszönöm a válaszokat! (:

2012. máj. 25. 19:53
1 2
 1/12 dirtboy ***** válasza:

kell egy szálkásító diéta remélem tudod,egyébként jól tetted hogy vettél fehérjét.

milyet vettél?

2012. máj. 25. 20:04
 2/12 clint ***** válasza:
ha van egy alap izomtömeged és meg szeretnéd tartani akkor igen, de amúgy ha simán fogyni akarsz nem kell, hisz a diétás étrend alapja, hogy a zsírokat és szénhidrátokat lecsökkentsük azaz fehérjedúsan étkezzünk.... Nem fogsz cukrokat gyümölcsöket tésztákat meg pékárut fogyasztani ugyhogy valamit enned kell, az pedig hús, szója, tojás fehérje zöldségek lehetnek azaz fehérjében gazdag táplálkozásod lesz.
2012. máj. 25. 20:07
 3/12 A kérdező kommentje:
még nem vettem, az a kérdés, hogy vegyek-e, és hogy milyet? - mert tényleg nem értek ezekhez
2012. máj. 25. 20:10
 4/12 dirtboy ***** válasza:
tejsavóból pl a vpx syngex még mindig tuti árban van,az jó lesz
2012. máj. 25. 20:18
 5/12 anonim ***** válasza:
Ilyen rossz válaszokat még életemben nem olvastam! A lényeg, hogy syngex proteint vegyél. Ez valami katasztrófa.!!!
2012. máj. 25. 20:50
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha jól összeállított diétád van,nincs szükség külön fehérjét venni.tojás,hal,sovány túró,sovány húsok,növényi fehérje(bab,borsó,lencse pl.)ezekre figyelj oda.
2012. máj. 26. 12:04
 7/12 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó válaszoló. Diétázáskor TILOS a bab, és a borsó!!! A másik félre információ, hogy nem kell a protein. Pont, hogy az kell, mivel zsírklnt nem raktározódnak el. Mivel a test főalkotóeleme, és ha ebből nem eszel megfelelőt, akkor lebontod még azt az kis maradék izmot is amid van. A zsír, meg a víz meg ott marad. Így működünk.

A kérdező ráadásul boxol, mint írja nem egy puding....!!!

Tehát az átlagosnál nagyobb megterhelést ad a szervezetének. A minőségi protein (BCAA, HMB, stb....) nála még jobban kellő tápkieg forrás.

A kárdező ott vétett, hogy egy komplex tápkieg kupacból, kiemelt egy L-karnitin zsírszállítót, és a lényeg megvásárlásán meg gondolkodik.

Protein esetében érdemes olyan proteint választani ami széhidrát, és zsírmentes, vagy megközelítőleg az. Szóba jöhet HiTech Whey C6, Peak Whey Fusion, Peak Micellár Casein, Stillmass Casein, Stillmass Egg Albumin. Szóval a protein az alap, mivel csökkented a szénhidrát beviteled, a szervezetednek ettől függetlenül energiára van szüksége, tehát jönnek a cukormentes proteinek.

Amúgy is a protein - A MINŐSÉGI HOZZÁADOTT CUKROK NÉLKÜLI - alap.

2012. máj. 27. 06:29
 8/12 clint ***** válasza:

"diétázáskor tilos a bab meg a borsó"

Te jó ég, miért nem egyből azt mondod ne is vigyen be semmilyen szénhidrátot hanem maradjon nullán :D

2012. máj. 27. 19:09
 9/12 anonim ***** válasza:

Senki nem mondta, hogy ne vigyen be semmilyen szénhidrátot. S miért kell azon meglapődni, hogy nuku borsó, meg bab?!

Nem kell megfogadni?!? Ha Te úgy gondolod, akkor hajrá!!

2012. máj. 28. 06:39
 10/12 anonim ***** válasza:

Kedves 06:29!:)

Nem tilos a bab,meg a borsó.diétában a "Tilos!" az a magas szénhidrát bevitel(és persze a szénhidrát ne csokiból,meg mákos tésztából legyen fedezve)

És nem tudom,ki írta,hogy nem kell protein? amiket felsoroltam azok nem protein források?

a proteinpor egy kiegészítő.annyit írt,hogy boxol,és fogyni szeretne.ha beviszi a szükséges fehérje mennyiséget alap kajából,minek költsön még külön fehérjeporra? ha komolyan testépítene,akkor még indokoltnak tartanám.

egyébként hal,tojás,hús,neked ezek nem elég minőségiek?

2012. máj. 28. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!