17,5%-os testzsírszázaléknál hogy-hogy látszódnak a kockák a hasamon?
Figyelt kérdés
Olvastam korábban hogy 11-12 alatt fognak csak látszódni, akkor hogy lehetséges hogy nekem még is látszanak?2012. máj. 25. 15:14
1/9 Zakathol válasza:
1. A mérés pontossága nem mindegy.
2. Szerencsés vagy.
3. Nem mindegy? Örülnöd kéne, nem aggódni :D
2/9 anonim válasza:
valószínűleg nem a hasadon tárolódik a legtöbb zsír, mázlista vagy ilyen egyszerű :)
3/9 A kérdező kommentje:
Nem aggódok, csak meglepődtem :D Hasamon nincsen tényleg, viszont úszógumik vannak az oldalamon :D
2012. máj. 25. 15:21
4/9 A kérdező kommentje:
Ja amúgy kétféleképpen is kiszámoltam, egyiknél jött ki ez az eredmény a másiknál 17,8. Szóval nem hiszem hogy elszámoltam.
2012. máj. 25. 15:22
6/9 A kérdező kommentje:
Netes kalkulátorral. Vagy azok nem megbízhatóak?
2012. máj. 25. 16:00
7/9 anonim válasza:
nem tudom melyikre gondolsz de pontosan nem is tudod kiszámolni, a tolómérős módszerrel állítólag elég jól be lehet határolni: [link]
de az olyanokat, hogy egy elektromos impulzus fut végig a testeden ás az által mondják meg felejts el mert egy elég pontatlan adatot fogsz kapni.
amúgy meg a tükör számít nem a számok:D
8/9 anonim válasza:
Szerintem ez hülyeség nekem 7,21% jött ki:D És nem is látszanak a kockák
9/9 A kérdező kommentje:
Régebben próbáltam ezzel a módszerrel számolni, de nekem akkor ilyen 170% jött ki szóval az nem működött :D az volt a gond hogy nem tudtam pontosan hogy meddig kell mérni és túl nagy adatokat adtam meg.
Én amúgy így számoltam ki : [link]
2012. máj. 25. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!