Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 17,5%-os testzsírszázaléknál...

17,5%-os testzsírszázaléknál hogy-hogy látszódnak a kockák a hasamon?

Figyelt kérdés
Olvastam korábban hogy 11-12 alatt fognak csak látszódni, akkor hogy lehetséges hogy nekem még is látszanak?
2012. máj. 25. 15:14
 1/9 Zakathol ***** válasza:

1. A mérés pontossága nem mindegy.

2. Szerencsés vagy.

3. Nem mindegy? Örülnöd kéne, nem aggódni :D

2012. máj. 25. 15:16
 2/9 anonim ***** válasza:
valószínűleg nem a hasadon tárolódik a legtöbb zsír, mázlista vagy ilyen egyszerű :)
2012. máj. 25. 15:19
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem aggódok, csak meglepődtem :D Hasamon nincsen tényleg, viszont úszógumik vannak az oldalamon :D
2012. máj. 25. 15:21
 4/9 A kérdező kommentje:
Ja amúgy kétféleképpen is kiszámoltam, egyiknél jött ki ez az eredmény a másiknál 17,8. Szóval nem hiszem hogy elszámoltam.
2012. máj. 25. 15:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Otthon hogy számoltad ki?
2012. máj. 25. 15:35
 6/9 A kérdező kommentje:
Netes kalkulátorral. Vagy azok nem megbízhatóak?
2012. máj. 25. 16:00
 7/9 anonim ***** válasza:

nem tudom melyikre gondolsz de pontosan nem is tudod kiszámolni, a tolómérős módszerrel állítólag elég jól be lehet határolni: [link]

de az olyanokat, hogy egy elektromos impulzus fut végig a testeden ás az által mondják meg felejts el mert egy elég pontatlan adatot fogsz kapni.

amúgy meg a tükör számít nem a számok:D

2012. máj. 25. 16:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez hülyeség nekem 7,21% jött ki:D És nem is látszanak a kockák
2012. máj. 25. 17:11
 9/9 A kérdező kommentje:

Régebben próbáltam ezzel a módszerrel számolni, de nekem akkor ilyen 170% jött ki szóval az nem működött :D az volt a gond hogy nem tudtam pontosan hogy meddig kell mérni és túl nagy adatokat adtam meg.

Én amúgy így számoltam ki : [link]

2012. máj. 25. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!