Lány létemre ciki, ha izmos vagyok? (felpontozás)
Figyelt kérdés
A kezeimen látszik a bicepszem. Sa hátam is nagy, mint ey fiuúnak. A hasam meg hájas. A combom lötyögös s a fenekem is. MIért csak a bicepszem ? ...2012. máj. 24. 21:02
1/16 anonim válasza:
Na ezt így leírásból nem tudjuk eldönteni, hogy milyen lehet... Sportoltál eddig valamit? Vagy miért gondolod izmosnak magad?
Amúgy természetesen nem ciki, ha egy lány izmos, hiszen véletlenül nem tud az lenni, tehát megdolgozott érte. Túl izmos sem tud lenni a biológiája miatt, tehát nincs miért aggódni.
Viszont tudod, kinek ciki? Annak a fiúnak, aki ettől megijed...
2/16 dirtboy válasza:
szerintem neked testképzavarod van /nem viccelek/
3/16 A kérdező kommentje:
van testképzavarom meg kissebbségem, meg mindenem van.
2012. máj. 24. 21:19
5/16 A kérdező kommentje:
2012. máj. 24. 21:24
6/16 anonim válasza:
Ööö... nem akarlak elkeseríteni... de ez egyáltalán nem izmos. Egy teljesen átlagos, normális kar. A bicepszed sem látszik. Tényleg testképzavar lesz (:
7/16 A kérdező kommentje:
Lány vagyok amugy.
2012. máj. 24. 22:02
8/16 anonim válasza:
Mégjóhogy lány.
Egí fiú ilyen karral elbújhatna xDD
Nekem a bicepszem olyan vastag mint a felkarod....
9/16 anonim válasza:
egyáltalán nem vagy izmos,de még sportos se nagyon.
a hájas has,lötyögős comb viszont gáz.
10/16 A kérdező kommentje:
akkor szeerintetek nem nagy? Nem tudom miért vagyok ilyen testképzavaros, de a vállam is nay és amikor igy csinálok akkor kijönnek az izmaim. Akkormost nem izmos hanem kövér vagyok?
2012. máj. 25. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!