A gyógytornászom 15 év gyógytornára ítélt a görbe hátam miatt. Amiből teljesítettem 1 órát. A gyógytorna annyira gáz, ciki 20 évesen az 5-6 éves gyerekekkel lenni. (? )
És az állítása szerint olyan görbe a hátam, hogy soha nem lesz már 100%-os, de még 60-se. mik azok a sportok amikkel helyre lehetne hozni a gerincemet?
csak ne gyógytorna legyen.
Konditeremben nem lehet olyan gyakorlatokat végezni amikkel helyrehozhatnám?
Erről hogy ciki vagy nem ciki mindenkinek más a véleménye. Gondolom számodra ciki, szerintem is ciki, de biztos van egy harmadik ember aki azt mondja hogy nem az.Ha gyógytornára kell járnod (azt mondták) akkor arra kéne járnod.Keress egy olyan helyet ahol kb veled egyidősek vannak.
Nekem is gond van a hátammal, és javasolták az úszást.A konditeremről meg nem tudok, de ha megkéred a gyógytornászt biztosan összeállít neked egy torna "programot/rendet" mit kéne tornásznod.Nekem is ezt csinálták.
ne gyerek foglalkozásra menj,ennyire egyszerű.
egy percig nem maradnék kölykök között.
amikor én mentem,akkor a legfiatalabb ember kb 20 éves volt.
de a gyógytornásztól kérhetsz cd-t és ha már ismered a mozdulatokat,akkor csinálhatod önállóan rá.
amik meg jók rá még-kettlebell,fegyencedzés,úszás.
konditeremben amiket végezhetsz rá-lehúzás mellhez,melltámaszos evezés,hiperhajlítás,vállvonogatás,lábemelés,hasprés,de a kettlebell edzés a legjobb a gerincmerevítő/törzs edzéséhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!