Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy tudnék...

Szerintetek hogy tudnék felszedni 15-20kgot?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok 185 cm magas 55-58 kg :S az a gondom h nemtudok hizni...bámit csinálok bármit eszek..már fehérjét is próbáltam de semmi :..teljesen szálkás vagyok mivel 8 hónapja rendszeresen járok kondi terembe..60kg szériázok..hasam is kockás..viszont nagyon zavar h vékonyak a lábaim meg leanorexsziásoznak..:D szóval felszeretnék szedni pár kgot de hogyan?:D

2012. máj. 23. 14:09
 1/9 anonim ***** válasza:

Könnyen nem fog menni, ha nem vagy hízékony alkat, de a kaját ki kellene számolnod és mérned, hogy biztos meglegyen nálad a napi 150g fehérje és a min. 350g szénhidrát. Bár nálad valószínű, hogy 400g fölé kell menni.

Edzés után mindenképpen menjen protein+50g dextróz vagy más gyors ch (vitargo, waxy maize, supercarb fast, carbo X).

Vagy vehetsz kész tömegnövelőt is. A kajának viszont rendben kell lenni, mert csak a kiegészítőkkel nem fogsz tudni tömegesedni.

2012. máj. 23. 14:27
 2/9 anonim ***** válasza:

Általános tapasztalat, hogy amikor hízni kell, a kondizó jócskán túlbecsüli a bevitt kalóriamennyiséget. Úgy érzi, hogy most már tényleg annyit eszik, mint egy bölény, közben pedig még mindig édeskevés a kalóriabevitele ahhoz, hogy növekedjen. Vedd elő a mérleget, és mérj mindent le grammra, számolj ki mindent! Esetedben a 6-8 g szénhidrát/ttkg sem túlzás, mert nehezen fejlődsz, és persze e mellé a 2,2 g/ttkg fehérje.

A súlyzós edzésedet is megnézném. A nem hízékony, gyors anyagcseréjű emberek általában nem reagálnak jól magas ismétlésszámokra. Szerintem vedd a figurát erőemelő jellegűre, és nagy súlyokkal dolgozz, 6 ismétlést sosem átlépve egy sorozatban! A kajád és az edzésed így megreformálva szépen elkezdhetsz nőni.

2012. máj. 23. 14:53
 3/9 A kérdező kommentje:
hát egyáltalán nem vagyok hizékony alkat :D kedves 2.kommentelő...igazadvan nem reagálok rá valami jól 6 szériában birom 1 óráig azért de 10esben nem...nincs semmilyen edzéstervem ez amolyan hobbinak indult..:D mostmeg semmi pénzért nem hagynám abba :D szóval egyáltalán nemvagyok tisztában hogy mitkell kimérni meg mitkel nézni a kajánmeg mitnem..ehetnék egésznap rizst hussal semmit nem használna..:S volt olyan h zsiros kenyeret ettem csak 2 hétig 1 deka se jött rám :S mindenesetre megprobálok valami tömeg növelőt vagy nemtom ha azsem müködik akkor..fogalmam sincs ://köszönöm a válaszokat :)
2012. máj. 24. 23:19
 4/9 anonim ***** válasza:

60kg vagy tehát neked kell 150g fehérje és 360g szénhidrát, de inkább legyen 400g felett/nap. Hiába eszel zsíros kenyeret, ha abból sem eszel annyit, amiből megvannak az elegendő értékek.

Menjen napi fél kg hús (125g fehérje) és hozzá mehet a napi egy-két adag tömegnövelő. Pl Volumass 35, Gaspari real mass, mhp up your mass, dymatize hi protein gainer stb..

Így több lesz a fehérje is mint 150g, de nemgond nálad.

Reggel is mehet egy tömegnövelő, majd 3óránként mehet a csirke-rizs-zöldség. 400g rizst főzz meg (320g ch) és a tömegnövelőben lévő ch-val együtt, már tuti 400g fölött leszel.

Minden kajának nyersen kell számolni az értékeit, mint ahogy én is számoltam neked. Tápanyagtáblázatokban megtalálod miben mennyi van.

2012. máj. 25. 05:54
 5/9 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm akkor megpróbálom a dolgokat igy ahogy leirtad..rizs+husi..veszek valami tömeg növelőt meg megprobálok szénhidrátból meg fehérjéből kellő mennyiséget bevinni..igazából márcsak a anyagi része aggaszt ennek az egésznek :S :D
2012. máj. 25. 09:28
 6/9 anonim ***** válasza:
A testépítés drága ipar, nincs mese. Ha valaki nem engedheti meg magának a professzionális tömegnövelő diétát, teljesen érthető, hiszen drága, viszont akkor más sport után kell néznie.
2012. máj. 25. 09:29
 7/9 A kérdező kommentje:
nem testet építek..csak szeretnék felszedni pár kgot :D a kondizásom inkább amolyan hobbi heti 3x 1 óra..van munkám..de uhh hát ez igy havi szinten kb mennyi pénzből jönne ki?
2012. máj. 25. 09:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Havi szinten bő 60 ezer csak a táplálkozásodra.

Aki ilyen vékony alkatú, mint te, az hobbigyúrással nem megy sokra. Sajnos ha nem fogod profira a figurát, nem fogsz nőni egykönnyen.

2012. máj. 25. 10:10
 9/9 A kérdező kommentje:
hát az kicsitsok..:S főleg h 100körül keresek m1 köszönöm a válaszokat..
2012. máj. 25. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!